Klik og se annoncen

På søndag d. 10. november kl. 14 er der fernisering på en ny udstilling i galleri St. Galla på Strandvejen 119 v. Slagelse. Denne gang er det en lokal kunstner, som viser sine værker: Henning Dreyer. Født 1940 i København. I dag bor han i Bisserup med sin familie.

Henning Dreyer (billedet) er uddannet litograf og har arbejdet med kunst, billeder, skulpturer, projekter, happenings osv. siden midten af tresserne.

Han arbejder for tiden på en serie billeder og skulpturer med arbejdstitlen "Hundrede portrætter".

I St. Galla glæder Branka og Sole Lugonja sig til den ny udstilling - og kan samtidig se tilbage på en succesfuld udstilling med afrikanske John Maroumia, som også solgte godt i galleriet.

- Når vi møder kunstnere vi synes er spændende, prøver vi at arrangere en udstilling, fortæller Branka Lugonja.

- Henning Dreyer har tidligere udstillet skulpturer her, og da han begyndte at male billeder inspireret af skulpturerne, fik vi lyst til også at udstille dem.

Det bliver ved ferniseringen Henning Dreyer selv, som åbner udstillingen og fortæller om sin inspiration.

Selv vil Branka Lugonja bl.a vise nogle nye ansigtsskulpturer. - Det er noget af det jeg har arbejdet med på det seneste, fortæller Branka, som også har travlt med at gøre materiale klar til Vikan i Sverige, hvor hun snart skal udstille for femte gang i det samme galleri.

I St. Galla kan udstillingen med Henning Dreyer ses frem til 22. december.