Klik og se annoncen

Tekst: Lene H. Augustsen Foto: Evan

Alle lodder var solgt da det legendariske Harboe Ræs blev afviklet lørdag klokken 13.00 i Skælskør Havn. Strøm- og vindforhold viste sig en smule udfordrende, men det lykkedes alligevel at afvikle 'dåseræset' uden de store problemer.

De mange tilskuere havde taget plads rundt langs havnekajen, da starten gik. De 4.000 dåser blev hældt i vandet ved biblioteket, hvor de efter beregninger ville få den bedste start frem mod målområdet på den anden side af broen.

Langt de fleste dåser kom godt fra start, og hurtigt passerede de første under broen frem mod målområdet, hvor byrådsmedlem, Anders Kofoed (V) var klar til at fiske vinderne op af vandet.

Årets heldige vinder af hovedpræmien på 10.000 kroner kom fra Slagelse, og var selv tilstede da hendes vindernummer blev råbt op. Andenpræmien var på 7.500 kroner, tredjepræmien på 5.000 kroner og fjerdepræmien var varer fra Harboe for 2.500 kroner.

Det er Lions Skælskør der med opbakning fra Harboe står bag Harboe Ræset, og med 4.000 solgte lodder må der være et pænt overskud, som Lions kan give videre til deres velgørenhedsarbejde i nærområdet.