Klik og se annoncen

Af John Hansen

Efter lokale-regionale forhold, så kan man vist godt sige, at golfsporten her i september - med profturneringen Ecco Tour - topper på Trelleborg Golfklub Slagelses dejlige anlæg.

Det er nemlig sådan, at Skandinaviens bedste golftalenter samles i Slagelse her i efteråret 2018 til såkaldte Harboe Open by Slagelse Kommune & Sparekassen Kronjylland.

Rigtig Ecco Tour

Her stiller Trelleborg Golfklub Slagelse sin flotte bane til rådighed til afvikling af en afdeling af den professionelle golfturnering Ecco Tour.

Så om mindre end 1 uge løber den professionelle golfturnering ECCO Tour 2018 af stablen her.

Det er første gang, der besøges en golfbane på Vestsjælland.

Pro-Am-start 17. september

Den 17. og 18. september begynder golfugen med en rigtig Pro-am turnering.

Pro-Am er hvor amatører spiller side om side med de

professionelle golfspillere.

Fra onsdag: Ren prof

Fra om onsdagen 19. september dyster de professionelle golfspillere i afdelingen Harboe Open - om en præmiesum på hele 250.000 kroner.

I Trelleborg Golfklub Slagelse er Brian Amossen & Co. stolte over, at kunne tiltrække en så stor professionel golfturnering.

Velkommen til publikum

Når ECCO Touren 2018 besøger banen i Trelleborg Golfklub Slagelse fra den 17. til 21. september, nærmer afgørelsen sig på ECCO Touren og Nordic Golf League, så der skulle være 'lagt op til nogle fantastisk matcher på banen, når de bedste spillere bliver presset til det maksimale.'

Og et stort publikum er hjerteligt velkommen til at kige på og studere...