Klik og se annoncen

Inventarland A/S leverer kontormøbler til små og mellemstore virksomheder, og er endvidere stærke i entreprenørbranchen, hvor de arbejder som underentreprenører, for receptionsløsninger til klinikker, sundhedscentre og haller, samt just-in-time leverandør til detailkæder af inventar. Inventarland måtte i efterdønningerne af finanskrisen sidst i 00'erne rekonstrueres og genstartes fra bunden, og har netop rundet en omsætning på 100 millioner.

Carsten Nissen fortæller om væksten og sine to nye partnere: - Jeg er lidt stolt af, at stadig kunne præstere i en branche, der er konkurrencebetonet i flere henseender. Jeg er også meget stolt af, at to unge mennesker i virksomheden både kan og vil drive forretningen videre, efterhånden som jeg måske burde have trukket mig tilbage.

Introduktionen af de to nye partnere i Inventarland betyder dog ikke, at Carsten Nissen trækker sig helt tilbage fra virksomheden. Han vil forsat være administrerende direktør og fremadrettet fokusere på at udvikle nye produkter til virksomhedens store sortiment: - Fremover tager jeg mig af produktudvikling, der har været min interesse i en årrække. Så længe jeg kan finde på nye tiltag, og vores kunder er glade for resultatet, så giver det mening for mig at forsætte, fortæller Carsten Nissen.

I det daglige vil en stor del af driften af virksomheden dog blive overdraget til Mikkel Andersen og Line Johansson.

Mikkel Andersen, der i forvejen er salgsdirektør i virksomheden, bliver ansvarlig for virksomhedens fremadrettede salgsstrategi, mens Line Johannson, som frem til nu har været kundeservice- og marketingchef, udnævnes til driftsdirektør, med ansvaret for den interne drift og personaleforhold.

- Jeg er mægtig stolt af mine medarbejdere, hvoraf mange har været her i mange år. Samtidig har vi kunne tiltrække en række unge og dygtige medarbejdere i alle grene af forretningen, for eksempel Line og Mikkel. På den måde kan jeg være sikker på, at Inventarlands kunder i fremtiden også kan forvente god service og gode produkter og dermed håber jeg, at kunderne vil videregive den tillid, de har vist mig igennem mange år, til Mikkel Andersen og Line Johansson, fortæller Carsten Nissen.

- Vi glæder os til at føre Inventarland videre i den ånd, som vi føler os hjemme i, siger Mikkel Andersen, og Line Johansson supplerer: - Vi har efterhånden fået en god erfaring, og arbejder rigtig godt sammen.

For at fejre generationsskiftet, indbyder Inventarland sine kunder, branchen og venner af huset til reception d. 15. juni, kl. 10-15 på hovedadressen, Trafikcenter Allé 12, Stop 39 v. Slagelse, for at hilse på de nye partnere.