Klik og se annoncen

- Traditionen tro skyder vi det hele i gang torsdag d. 27. december. Vi åbner kl. 10, og kl. 18 holder vi den store demonstrationsskydning af fyrværkeri, fortæller Jan Marcher, ejer af Showtech.

- Vi kan roligt love det bliver endnu vildere, større og endnu mere seværdigt end det plejer at være.

Bl.a. fordi Japan-serien fra Aalborg Fyrværkeriudsalg er blevet udvidet med en del store, nye batterier, som vi synes kunderne skal se, fortæller Jan Marcher.

- Herunder også Danmarks største batteri, som traditionen tro også findes i Showtechs sortiment - prisen er 1000 kr., selv om der er 2 kg krudt i. Det er halv pris i forhold til normalprisen på så stort et batteri.

- Samtidig har vi overtaget salget af Aalborg Fyrværkeri i både Ringsted og Roskilde. Så vi køber ind i tre gange større mængder - alle ved det giver en bedre pris, konstaterer Jan Marcher.

- Derfor har vi lavet fire tilbud, som er totalt crazy. Vi har virkelig steppet op, understreger Showtechejeren.

- Vi synes vi har købt masser, men vi ved også vi har mange kunder, og de her tilbud er helt vilde - vi har ikke lavet tilbud som de her nogen sinde før. Så det er bare med at komme afsted, hvis man vil sikre sig at få dem med hjem

Også et andet populært tilbud er tilbage.

Champagne til kunderne

- Det første år vi solgte Aalborg Fyrværkeri, var det med en flaske champagne til alle de kunder, som købte fyrværkeri for over 1000 kr. Det har vi genindført: de får i år en flaske champagne, som faktisk er ret god, fra Slagelse Vinkompagni, oplyser Jan Marcher. Som også nævner at man her får udleveret fyrværkeriet samme sted som man køber det: på Ndr. Ringgade 20 i Slagelse.

- Ud over fyrværkeri har vi også alt det andet man skal bruge til nytårsaften, fra bordbomber til hundepropper. Og selvfølgelig sikkerhedsbriller!

Kom i god tid

Det store fyrværkerishow afvikles som omtalt torsdag d. 27. september kl. 18, og Jan Marcher oplyser at man også i år har engageret P-vagter, som hjælper folk med at komme ind og få bilen parkeret. - Vi anbefaler at man kommer i god tid, så har vi sørget for at der er pladser nok, smiler Jan Marcher.

Han fortæller også at fyrværkeriudsalget i år har fået sin egen, separate Facebook-gruppe, hvor man kan gå ind og følge med i tilbud og konkurrencer m.m., uden at skulle omkring de øvrige tilbud fra festudlejningsvirksomheden.

Fyrværkeriudsalget hos Showtech på Ndr. Ringgade 20 i Slagelse har d. 27.-28. december åbent kl. 10-20, i weekenden d. 29.-30. december kl. 10-18 og mandag d. 31. december kl. 9-15.

Linket til Facebook-siden kommer her:

https://www.facebook.com/Showtech-%C3%85lborg -Fyrv%C3%A6rkeri-Japan- serien-Slagelse-Roskilde- Ringsted-2152859148085610/