Klik og se annoncen

Der er lagt op til en finale af de helt store, når årets sidste picnickoncert på onsdag d. 7. august kl. 18.30 løber af stabelen i Anlægget i Slagelse.
- Det er lykkedes os at få Torben Lendager til at komme med sit orkester, fortæller picnicformand Eigil Hou, som torsdag eftermiddag tog en tur gennem Fruegade sammen med Torben Lendager, forud for koncerten i Anlægget på onsdag.
- Torben er gammel Fruegadedreng og har leget i Anlægget, været til anlægsfester og spillet mange gange i Anlægspavillonen.
Torbens orkester dengang hed The Walkers, og de var tidens store idoler. Det var dengang, der kun var én - kedelig - tv-kanal, og inden man havde computere og mobiltelefoner. Så man gik til popbal, købte lidt drikkelse og dansede.
Dengang købte pigerne bladet »Vi Unge«, et ungdomsblad hvor tidens idoler blev omtalt, og på midtersiden var der altid ugens fanbillede, som blev revet ud, og sat op på væggen. - Jo det var tider, smiler Hou.
- I bestyrelsen er vi mange gange blevet spurgt, hvorfor vi ikke fik Michael Falch eller Torben Lenager til at komme til picnickoncert, men det er et spørgsmål om økonomi. Nu er det lykkedes os at få en anonym sponsor til at betale et stort beløb, og så er det lykkedes for os at opfylde dette ønske.
- Det er så årets sidste koncert, men bestyrelsen er i gang med at planlægge næste års program, og håber på at både den fine sponsorhjælp og den store støtte til vores støtteforening fortsætter. Det bliver sæson 24……
Picnickoncerterne foregår som nævnt i Slagelse Lystanlæg ved Parkvej i Slagelse.
De starter kl. 18.30 og slutter cirka kl. 20.30. Der er fri adgang til koncerterne, men publikum må meget gerne støtte arrangementerne med et beløb i ”syltetøjsglasset” ved scenen.