Klik og se annoncen

Af John Hansen

Godt nok er en vis hurtigløber Usain Bolt ved at blive lidt langsommere på sin ældre dage...

Men at Slagelseangriberen Frederik Christensen ved søndagens DS-premiere i Slagelse faktisk var hurtigere end Bolt & Co., var alligevel imponerende.

SB&I gav bolden op - og blot otte sekunder senere havde 'Frede' vundet sin første løbeduel og bragt de rød-blå foran med 1-0!

Det gik så kvikt

Bolt og hans ligesindede løber jo en 100 meter på knap 10 sekunder. Men han skal jo heller ikke have bolden med...

Nej, på Slagelse stadion så 540 friske tilskuere et ganske kort sammenspil mellem Rasmus Søe og Patrick Andersen, før Frederik Christensen tog over og vandt en løbeduel med Ledøje-forsvaret, inden han smukt - og altså efter rekordagtige godt otte sekunder - placerede bolden fladt nede i hjørnet.

Værs'go og en utrolig premiere til Ulrik Ballings nyoprykkede hold mod et af rækkens formodet bedste mandskaber.

Patrick kan altså sparke

Slagelse fortsatte med effektiviteten, da stærkt skydende Patrick Andersen efter 21 minutter og 20 sekunders spilletid tørt og hårdt huggede kuglen fladt ind til 2-0.

Også med højrebenet efter et opspil, hvor Frederik Chr. havde bidraget. Patricks skud sad helt ude ved venstrestolpen.

'Det var da en start i første kamp,' jublede go'e gamle Egon Andersen og de fleste andre tilskuere fra den solbeskinnede tribune.

Ledøje Smørum havde dog også sine chancer, men SBI'erne blev altså klappet velfortjent og højlydt ud til pausen.

SBI fortsatte showet

Og minsandten om et sjældent effektivt SBI-hold ikke bare fortsatte målscoringen mod et gæstehold, der ellers var ganske godt og fysisk stærkt.

Ja indimellem brugte søndagens modstandere faktisk så grove og ulovlige våben, at københavnerpolitiet såmænd udmærket kunne have udvidet visitationszonen til også at omfatte Ledøje og Smørum...

Efter nogle ture i græsset spillede de veloplagte Slagelseangribere sig i det 54. minut fint igennem - både Cagri Erdem, Frederik Christensen og debuterende Christoffer Thrane var involveret - endte bolden foran medløber Patrick Andersen, og denne svigtede ikke. Igen et hårdt og fladt skud - og 3-0!

Thrane fløj bare rundt

I det 65. minut var det så Christoffer Thranes tur til at score, på hovedstød efter et godt indløb fra Patrick Andersens perfekte frisparksbold.

Thrane - gymnastiklærer på Gerlev IH - fejrede 4-0-scoringen med tre strakte baglæns flik-flak. Publikum var begejstrede og godt underholdt.

Og cheftræner Balling kunne roligt udskifte et par mand. Bl.a. Frederik Christensen (67. min. for Mathias Bjaldby), der jo allerede tirsdag kl. 18.30 skal være topklar, når SBI på hjemmebane ta'r imod Roskilde KFUM i pokalturneringen. Altså allerede tirsdag 8. august!

Hvilken start af alle

Som antydet så kunne LSB godt have scoret et par gange på ligeledes debuterende SBI-keeper Sebastian Sørensen. Jo, slagelseanerne kom på en måde næsten lidt for let til så sikker en sejr.

Men selvfølgelig var det glædeligt, at man kunne få de første tre points. Bl.a. via en rutineret forsvarsgeneral i Andreas Marcher, en arbejdsivrig midtbane og et sprudlende angreb, der forstod af afslutte så fornemt hele fire gange ved premieren.