Klik og se annoncen

Af Lene H. Augustsen

Sidste år var en gruppe studerende fra ZBC til kulturnat i Slagelse. Det var de ikke kun for at deltage i de mange aktiviteter, men også for at tage en masse notater der senere skulle fremlægges for bestyrelsen bag Sct. Michaels Nat.

- Det er vigtig for os, at vi hele tiden er opmærksomme på, hvordan vi kan forny og forbedre Kulturnatten. Derfor indgik vi samarbejdet med ZBC. Efterfølgende var vi til en lille messe, hvor de studerende fremlagde deres ideer til, hvordan vi kunne gøre det bedre fremadrettet, siger Helle Madsen, der er koordinator for Sct. Michaels Nat.

En af de ting der gik igen hos næsten alle de studerende var brugen af klistermærker som adgangstegn. En løsning der ellers har fungeret i mange år, men som der var klar utilfredshed med ved fremlæggelsen.

- Vi kunne konstatere, at der ikke var nogen der ønskede at gå med noget på tøjet, og det har vi lyttet til. Derfor er adgangstegnet i år et kulturnatsarmbånd der giver adgang til aktiviteterne, og som viser at man bakker op om Kulturnatten, siger Helle Madsen.

Konkurrence med fede præmier

Et armbånd koster 40 kroner i forsalg frem til og med den 26. september og på dagen for Kulturnatten fredag den 27. september koster det 50 kroner.

Hvis man køber sit armbånd online senest den 26. september, deltager man automatisk i en konkurrence om et Festina dame- eller herreur fra Gunner V Ure & Smykker, tre dage i feriehus ved Sjællands Vestkyst for op til 4 personer sponseret af Feriepartner Vestsjælland samt et spa-ophold for to personer med overnatning og middag fra Comwell Korsør.

Armbånd kan købes på kultunat.dk