Klik og se annoncen

Rigtig mange vil gerne giftes i VestsjællandsCentret. Det viste sig efter at centret i september måned sidste år efterlyste brudepar, som ville lade sig vie på Atriumtorvet.

Mere end 50 par fra hele landet har ansøgt, et par er blevet udvalgt, og vies på Atriumtorvet d. 8. marts. Parrets identitet er hemmelig frem til brylluppet.

Idéen blev til efter sidste års store lokale bryllupsevent i VestsjællandsCentret, som blev rigtig godt modtaget.

- Ved planlægningen af næste års bryllupsevent dukkede ideen om et vaskeægte bryllup på Atriumtorvet op, fortæller Jane Dahl, marketing manager i VestsjællandsCentret.

- Vi syntes det kunne være sjovt, hvis vi kunne finde et par, der ville giftes den dag.

Da vi lavede konkurrencen, var vi meget i tvivl, om nogen overhovedet ville melde sig. Men der gik ikke to minutter, så havde vi den første ansøgning, smiler Jane Dahl.

- Der har været så stor interesse at vi har været helt overvældede over, hvor mange der syntes det kunne være sjovt at blive viet i VestsjællandsCentret - og som gerne vil noget andet end et helt traditionelt bryllup!

De heldige vindere af konkurrencen er som nævnt fundet - men hvem det er, forbliver som nævnt en hemmelighed helt frem til vielsen på Atriumtorvet d. 8. marts.

Men der bliver mulighed for at følge forberedelserne: bryllupsfotograferne Anders Heegaard & Emma Müller følger med, når brudekjolen skal vælges hos Ivalos Bryllup og når der skal vælges ringe m.m.

Det hele sker lokalt i Slagelse.

Slagelse har det hele

- Vi prøver at samle alle i byen og vise at man kan få alt lokalt i Slagelse: Vi kan det sammen, fastslår Jane Dahl. Formålet med eventet er at vise, at vi faktisk har alt til det perfekte bryllup i lokalområdet.

Foruden oplevelsen af at blive gift på Atriumtorvet i VestsjællandsCentret, får brudeparret en fornem bryllupspakke, både på dagen d. 8. marts samt til den efterfølgende private bryllupsfest i april måned.

De partnere, som medvirker i og bidrager til projektet er: Bryllupsfotograferne Anders Heegaard og Emma Müller, Ivalos Bryllup, Kok Amok, Guldfuglen, Dissing, Smartos Group, Sweet Cake, Slagelse Vinkompagni, Slagelse Limousineservice og blomsterbinderen i Kvickly.