Klik og se annoncen

Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 slår de to Rotaryklubber i Slagelse atter dørene op for 'et brag af en forårsoplevelse, udført af lokale kunstnere'. Det foregår traditionen tro i Slagelse Musikhus, i år med seks forskellige navne på scenen. Også i år er der tale om et mangfoldigt program.

- Der er en palet af kunstnere der optræder, så der er noget for enhver smag, fra klassisk guitar til dans, brass band og Kirsten Siggaard, oplyser tovholderne fra de to klubber, Henning Kristensen og Erik Schultz, som fortæller at forårskoncerten i år som noget nyt også markedsføres på bannere ved indfaldsvejene til Slagelse.

LÆS OGSÅ: Franz Beckerlee vender tilbage til Slagelse

Det er i år femte gang de to Rotaryklubber arrangerer forårskoncerten, og i begge klubber ser man frem til en festaften med rigtig god stemning i musikhuset.

- Konceptet går i al sin enkelhed ud på at det er lokale kunstnere, som kommer og optræder for byens borgere. Overskuddet går ubeskåret til velgørende formål i lokalområdet.

Den årlige forårskoncert er efterhånden blevet en så fasttømret tradition, at flere kunstnere i dag selv henvender sig for at deltage. Det vækker både stolthed og glæde hos arrangørerne.

Musik, dans, sang og lotteri

Publikum kan i år glæde sig til at opleve Kirsten Siggaard, legendarisk dansk sangerinde og Grand Prix-stjerne. Casper Esmann, fingerstyle guitarist i verdensklasse. Sunshine Band, der vandt Melodi Grand Prix for Handicapbands i 2018. Ars Nova, ambitiøst amatørkor. Dansegulvet, lokal danseskole, som tilbyder stilarterne moderne dans, ballet og jazz, samt Selandia Brass Band, som udelukkende spiller på messing-blæsere og slagtøj

Ud over det store show vil aftenen også byde på et lotteri, hvor der er mulighed for at vinde kunstværker doneret af tre lokale kunstnere: Simonne, Branka Lugonja samt Randi fra Guldsmedene på Nytorv.

- Rotarys arbejde har to ben: velgørende arbejde i både ind- og udland, bl.a. Rumænien og Afrika, og i dette tilfælde helt lokalt. Det andet ben er udveksligsstudenter. Der er altid nogle her, som kommer fra et andet sted i verden, og der er altid nogle sendt ud, fortæller Erik Schultz.

Håber på 100.000

- Vi håber på at forårskoncerten kan generere et overskud på ca. 100.000 kr., oplyser Erik Schultz.

- Beløbet bliver i år lidt mindre end sidste år, hvor vi fik tilskud fra støttefonden i Rotary.

Navnene på modtagerne offentliggøres først ved overrækkelsen af donationerne d. 14. maj.

Plads til 400 gæster

Der er plads til 400 gæster i musikhuset - billetter sælges via http://bit.ly/forårskoncert2019

Man kan læse mere om programmet og de optrædende på Facebook: Rotaryklubbernes forårskoncert i Slagelse.