Klik og se annoncen

Af John Hansen

Der er gang i fodboldspillet fortsat.

SBI cheftræner Ulrik Balling er bl.a. ved at forberede sit unge hold på den næste 2. division her efter sommerferien.

Også mødeaktivitet i SBI's erhvervsnetværk er der fortsat her i foråret.

Høj rangering

Og ved et særdeles velbesøgt morgenmøde i Erhvervsnetværket Vestsjælland (ENVS) under SB&I, da fik deltagerne forleden et fint indblik i hvordan SB&I har opnået en meget fin rangering i DBU's nye licenssystem, og opnået 2 stjerner.

Sportschef Søren Andersen kunne her - som også tidligere i Søndagsavisen - for de fremmødte berette, at SBI rangerer som nr. 22 i Danmark, og højest af alle klubber på den vestlige del af Sjælland.

'En rangering, der er af afgørende betydning for at kunne udvikle og holde på vores unge fodboldtalenter.'

Erhvervscenter

Dagens indlægsholder var i øvrigt Morten Gaardboe, formand for Slagelse Erhvervscenter A/S.

Morten Gaardboe har været selvstændig erhvervsdrivende siden 1991, og ud over sin post i Slagelse Erhvervscenter er han formand for Svend Aage Nielsen autoriseret elinstallatør A/S, samt medlem af bestyrelsen for Spar Nord Bank A/S.

Morten Gaardboe fortalte om sin rejse i erhvervslivet frem til nu, og om Slagelse Erhvervscenters opgaver og transformation, samt sine visioner for området, herunder også fremtidens vilkår for detailhandelen. Et meget spændende og lærerigt indlæg.

Årets Netværker

Erhvervsnetværkets år følger fodboldturneringen, og sæsonen sluttes traditionen tro med udnævnelse af Årets Netværker.

Arrangementet, som er med ledsagere, afholdes torsdag den 13. juni kl. 18 på Gerlev Idrætshøjskole - nu med skolens nye forstander Tania Dethlefsen ved roret.

ENVS glæder sig meget over at Gerlev Idrætshøjskole under den nye forstander har valgt at fortsætte traditionen med dette værtskab.

Og ENVS' medlemmer ser frem til at nyde skolens fremragende køkken og hyggelige atmosfære, siger Jens Grønkjær fra erhvervsnetværket.

Slagelse-Hillerød

Og så lidt om bolden på banen.

Senest spillede SBI uafgjort 1-1 mod Avarta, ikke det store sus.

Slagelses næste hjemmekamp i 2. divisionen (kvalifikation) er søndag 2. juni kl. 15 mod Hillerød - efter to ture til hhv. Dalum og Vejgaard.