Klik og se annoncen

Centertorvet var fyldt, da Team Rynkeby lørdag afviklede sin årlige spinningevent i samarbejde med VestsjællandsCentret, XL Byg, Fabrikken - Center for sundhed og 30 friske sponsorer. De sidste fire års vindere, Salto Systems, måtte efter en hård kam se sig slået af Kvickly, som var med for første gang. På tredjepladsen fulgte Sportigan Klub & Erhverv.

Der blev knoklet hårdt af alle hold i 2x45 minutter. I konkurrencen deltog to rene pigehold og på flere andre hold var der også en del piger. Michael Carlsen, som har stået i spidsen for hele arrangementet, glæder sig over den store energi og helt unikke stemning der var på alle hold. Det gjaldt ikke kun om at vinde, men om at være med og støtte indsamlingen til børn med kræft og deres familier. Det var Team Rynkeby's Vip-rynker (de som har cykle med tidligere) der stod for arrangementet, og Vip-rynkekaptajn Torben Kjerulff forventer at der bliver et overskud på over 100.000 kr. til Børnecancerfonden.

I pausen var der besøg af et af Danmarks største cykeltalenter, Niklas Larsen, som fortalt lidt om livet på topplan. Niklas er fra Slagelse og har allerede vundet bronze ved OL og senest sølv i holdløb ved VM. Han satser i øjeblikket på banecykling, men mange regner med at se ham bandt verdens bedste på landevejen.

Sammen med cyklingen blev der også dystet om titlen som Vestsjællands bedste maskot. De seks maskotter kæmpede i nogle hyggelige konkurrencer, og årets vinder blev Super Louis fra Louis Nielsen, som vandt foran Fætter BR, Frønse, Albert, Kronse, Frønse og Louie som delte andenpladsen.

- Flere hold har allerede tilmeldt sig til 2019, og Kvickly vil helt sikkert får kamp til stregen siger Michael Carlsen.