Klik og se annoncen

Da sidste års Fest i Parken var veloverstået var Helle Due og Sofie Due Jørgensen allerede sikre på, at de skulle gentage succesen. Mor og datter, der forpagter og driver ParnasHuset og Parnas Natur & Aktivitetspark, havde afholdt den første fest i parken som en slags forsøgsballon. De ønskede at samle lokalområdet til en hyggelig dag med street food, musik og festivalstemning, strandbar og børnehjørne, ved Sorø sø. Og det lykkedes til overmål. Det fortæller Sofie Due Jørgensen:

- Fest i Parken blev et brag af en fest i 2018. Det skyldes ikke mindst den store lokale opbakning, og de mange gæster. Det føltes som om, at hele Sorø festede, og allerede under festen fik vi så megen positiv respons, at vi slet ikke var i tvivl om, at vi skulle gentage succesen i år.

Stærke navne og stort fremmøde

Årets musikprogram består af stærke danske navne som Dodo & the Dodos og Shaka Loveless & Wafande samt kopibandet Queen Machine. Derudover vil publikum kunne nyde mad og drikke fra en række lokale boder på festivalpladsen, der med baggrund i forsalget forventes at blive besøgt at mindst 2.000 deltagere:

- Da vi satte de første 200 billetter til salg lige før jul, var de solgt på under ti minutter, og siden da er forsalget fortsat. I øjeblikket har vi solgt langt over to tredjedele af vores billetter, og det bekræfter os i, at der er mange, der har lyst til at feste i fællesskab, siger Sofie Due Jørgensen.

En festival for hele Vestsjælland

I den danske festivalsommer er Fest i Parken ikke det eneste tilbud til feststemte danskere, men arrangørerne bag tror på, at de er et godt lokalt supplement til det eksisterende musikfestivaler på Sjælland:

- Fest i Parken er en intim festival i lokale rammer. Det naturskønne område ved Sorø sø vil sørge for den rette festivalstemning og de mange lokale boder og frivillige kræfter giver festivalen et stærkt lokalt islæt, siger Sofie Due Jørgensen og fortsætter:

- Vores drøm er, at Fest i Parken skal blive en stor årlig tradition for ikke bare for Sorø, men for hele Vestsjælland. Sidste år blev vi bekræftet i, at potentialet er der, og i år glæder vi os derfor bare til at dele oplevelsen med et stort antal feststemte publikummer fra nær og fjern.

I år er det desuden blevet nemmere at komme til og fra festivalen. Der er arrangeret shuttlebus mellem Sorø station og festivalpladsen, ligesom det også er muligt at ankomme til festivalen fra søsiden via en sejltur på Sorø sø med Sorø Bådfart.

Fakta - Fest i Parken

Fest i Parken arrangeres og afholdes af Parnas Natur & Aktivitetspark på adressen Parnasvej 21 i Sorø.

Festivalen løber af stablen for anden gang lørdag den 22. juni, 2019

På festivalen spiller Dodo & The Dodos, Shaka Loveless & Wafande samt Queen Machine

Der vil være boder med salg af mad og drikke, som det hører sig til på en god festival.

Billetter kan købes via billetto.dk til 399 kr. - I døren koster de 499 kr.

Læs mere på festivalens hjemmeside: www.festiparken.dk