Klik og se annoncen

Efterårsferien er som regel en rigtig familieferie med mulighed for at få en masse dejlige oplevelser sammen. Det kan man også om onsdagen, hvor Slagelse Dyrehospital sammen med Kattens Værn Slagelse har planlagt en eftermiddag for både store og små.
Familiedagen byder både på konkurrencer og en støttetombola for Kattens Værns internat, og så er der bamsehospital for dem, der har en bamse, som kunne trænge til et sundhedstjek.
- Vi har tidligere haft åbent hus hos Kattens Værn, men i år besluttede vi, at vi ville gøre noget ekstra ud af det. Så vi planlagde en familiedag, hvor vi inviterer inden for på hele dyrehospitalet og i internatet samtidig med, at vi har forskellige aktiviteter. En af dem er vores bamsehospital. Her kan børnene tage deres bamse med, og så sørger vi for, at den får et lille sundhedstjek. På den måde kan børnene høre om vores arbejde på en sjov og anderledes måde, når vi undersøger bamserne, siger Sten Kokholm, der er dyrlæge og ejer af Slagelse Dyrehospital.

Nusseglade katte
Kattens Værn lover, at der vil være masser af søde katte, der gerne vil kæles med. For i øjeblikket er der fuldt hus i internatet, hvor misserne sidder og venter på nye familier, der vil give dem et godt hjem.
- Der er fyldt op lige nu, og stort set alle kattene elsker at blive nusset. Så mon ikke Familiedagen kan give lidt ekstra spinden og miaven. For dem der er interesserede, vil vi også meget gerne fortælle mere om vores arbejde med herreløse katte, og skulle man forelske sig i en af kattene, kan vi også lave en aftale om formidling, lover Bettina Petersen, internatsleder hos Kattens Værn Slagelse.

Der er familiedag på Rugvænget 12 i Slagelse fra klokken 13-17, hvor der også er gratis kaffe, te, saftevand og kage til gæsterne.