Klik og se annoncen

Torsdag d. 8. november inviterer Slagelse Bibliotek og Borgerservice indenfor til en aften i Esportens tegn. Aftenens foredragsholdere er Mikkel Böhm Petersson og Jesper Fries Pedersen fra Sørby Esport. De vil fortælle, hvad Esport egentlig er for noget, hvad Esport kan som lærings- og undervisningsredskab, og hvordan sundhed mon kan hænge sammen med Esport. De giver også et indblik i, hvordan de i Sørby Esport fokuserer på at give medlemmerne kompetencer ved at fokusere på forskellige parametre. Og hvis man er interesseret i at gøre Esport til sin levevej, giver de også masser af fif med på vejen.

For hvad kræver det egentlig at sidde foran en computer? Og hvorfor kalder de det hos Sørby Esport #MereEndEsport?

Oplægget er både for dem, som i forvejen elsker gaming og dem, som gerne vil introduceres til Esportens verden.

- Foredraget giver computerspillere og trænere et indblik i, hvad det kræver at blive rigtig god til at spille computer, og det vil også give forældre et indblik i, hvad Esport er, og hvordan Esport udvikler unge mennesker, fortæller kulturmedarbejder på Slagelse Biblioteker og Borgerservice, Caroline Sørensen.

- Alle vil få et underholdende og informativt indblik i, hvordan man organiserer og strukturerer Esport i et foreningsperspektiv, som foregår online.

Der vil efter oplægget være mulighed for at stille spørgsmål.

Dørene åbner kl. 19.00. Arrangementet varer ca. halvanden time og er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere om arrangementet og find tilmelding via slagelsebib.dk.