Klik og se annoncen

- Så er det igen tid til at vælge mellem aftenskolens mange tilbud om viden, indsigt og oplevelser, bebuder FOF Syd- og Vestsjælland, som også oplyser at efterårsprogrammet 2019 traditionen tro er blevet husstandsomdelt i Slagelse kommune, ligesom det kan hentes på biblioteker.

Spændende foredrag

På foredragsfronten er der både nye og velkendte navne på programmet. I anledning af at Tour de France kommer til Danmark i 2021, tager cykelkommentatorerne Rolf Sørensen og Dennis Ritter tilhøerne bag om tourens utrolige etaper, sjove anekdoter, drama, hæsblæsende tempo, kriser, glæde og spekulation.

Derudover et gensyn med Mikkel Beha, som tager publikum med på en rejse mod polarisen og øgruppen Svalbard til den storslåede nordiske natur, hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men en barsk og synlig virkelighe Den anerkendte familievejleder Lola Jensen gæster også atter FOF og sætter denne gang hverdagslivet med unge på humoristisk spids, når hun fortæller om at beherske kunsten at være forælder til en teenager. Hør også foredrag med bl.a. Martin Kreutzer, Tomas Ambt Kofod, Simon Krohn.

Kultur- og teateroplevelser

Sæsonen byder også på diverse udflugter og rejser. Efterårstur til Gisselfeld Kloster og Skovtårnet, heldagstur til Roskilde med besøg i Roskilde Domkirke og Kollektivet Munksøgaard og en 3-dages tur til vestkysten med besøg på Fanø.

Man kan også opleve underholdende teaterforestillinger som operaerne Barberen i Sevilla og Così fan tutte i Operahuset, eller deltage i gallaforestilling nytårsaften i DR Koncerthuset med klassiske nytårsfavoritter og festlig wienermusik.

Vandyoga, eksotisk mad og babygymnastik

FOF tilbyder som altid de klassiske aftenskolekurser, hvor der er rig mulighed for at dygtiggøre sig eller udfolde sine kreative evner. Også hvis man vil gør noget godt for sig selv, sin krop og sin sundhed er der masser at hente. Du kan bl.a. prøve kræfter med vandkurser som aqua-yoga, hvor det varme vand gør kroppen i stand til at strække optimalt og skånsomt igennem. Også almindelig yoga er i høj kurs denne sæson, ligesom der er et stort udbud af aktive motionshold som mave-baller-lår, fitness dance og boldgymnastik. Du kan også udvikle din kreative side med portrættegning, og på den kulinariske front kan du lære om portvinens alsidighed ved servering til mad eller sende dine smagsløg på en eksotisk rejse igennem det persiske køkken. Denne sæson byder desuden på et udvidet og varieret udbud af kurser til gravide, barslende og familier.

Sabine Skou Gøtterup, forstander for FOF Syd- og Vestsjælland, håber at folk vil tage godt mod efterårets mange spændende nyheder: - Man får adgang til et væld af forskellige aktiviteter i form af kurser, foredrag og ture. Målet er, at alle uanset alder, køn og interesser finder noget, som de har lyst til at give sig i kast med, fortæller forstanderen. - Gå på opdagelse i kataloget, besøg vores hjemmeside og bliv inspireret af det store og varierede udbud med noget for enhver smag!

- Se hele programmet på fof.dk/sydvest, hvor du også kan tilmelde dig. Tilmelding kan også ske på mail: info@fof-sydvest.dk, tlf. 5852 8164 eller ved henvendelse på Gl. Torv 4A, 1. sal, 4200 Slagelse.