Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelse Erhvervscenter er til for alle, ikke blot Biltema og de store virksomheder og vide erhvervsplaner.

'Vi er til for alle i hele Slagelse Kommune. Det gælder også for forretninger og detailhandel. Kom blot og tag fat i os!'

Sådan opfordrer Morten Prüsse Sørensen, direktør i Erhvervscentret på Willemoesvej, det der snart flytter ind til Slagelses gamle posthus og bliver helt bynært.

Alle kan få del...

Således rører erhvervsdirektøren ved det, der godt kan have været lidt af en misforståelse blandt detailfolk og mindre forretningsdrivende.

Ved et stort politisk Festuge-møde tirsdag aften kom det bl.a. frem via Vestsjællandscentrets marketingmanager Jane Dahl, at detailhandlen godt kunne ønske sig større andel i udmøntningen af de cirka 10 millioner kroner, som kommunen bruger på erhvervscentret.

Og det er her Morten P. Sørensen understreger, at det skam er alle, der er hjerteligt velkomne til at få del i den vejledning, de kurser, den networking og den kompetenceudvikling, som Slagelse Erhvervscenter tilbyder.

'Brug os...'

'Som sagt. Alle er velkomne her til at blive guidet og støttet. Lad os tage en kop kaffe og en snak om det. Vi vil meget gerne hjælpe - og være spilfordeler,' understreger Morten Sørensen.

Så sent som tirsdag morgen deltog Erhvervscentret i et arrangement på Nytorv sammen med Business Slagelse.

Det gælder derfor for butikslivet om at være opmærksom på det - og bruge det!

Også selvom centret ikke har en specifik afdeling, der hedder detailhandel.

Politisk spørgsmål...

- De lokale erhvervsforeninger styrer sig selv, det ved vi. Men på aftenmødet gav f.eks. tidl. borgmester Lis Tribler udtryk for, at det kunne være en opgave for netop Erhvervscentret direkte at koordinere og organisere mere omkring en samlet indsats. Evt. med en koordinator. Vil det kunne lade sig gøre?

Morten Sørensen: 'Det er ikke utænkeligt. Men det vil jeg sige er en politisk afgørelse.'