Klik og se annoncen

Søndag den 15. april er der mulighed for at få en inspirerende musikalsk oplevelse, når Slagelse Garden går på scenen i Slagelse Musikhus for at spille foråret ind.

Selvom de kom hjem med DM-guld i sommers, har Slagelse Garden absolut ikke hvilet på laurbærrene. Tværtimod har de været flittige i øvelokalet, og er klar til at levere en forrygende forårskoncert med et bredt repertoire. Det sker i Slagelse Musikhus søndag den 15. april fra kl. 14.00-17.00, og der er gratis adgang for alle.

LÆS OGSÅ: Sovekoncert: Musik og meditation i musikhuset

Tur ned ad Memory Lane

På programmet er blandt andet en tur ned ad 'memory lane', hvor Slagelse Gardens harmoniorkester spiller numre fra de seneste tre Danmarksmesterskaber, hvor garden har været repræsenteret. - Når vi har valgt at kigge lidt tilbage, så er det for at vise den rejse, det har været at nå frem til at erobre titlen som Danmarksmestre i 2017. Det har været en målrettet indsats, som har båret frugt, og vi vil rigtig gerne invitere publikum med på turen, siger formand for Slagelse Garden, Jacob Berger Frederiksen.

LÆS OGSÅ: Louise Dubiel kommer til Salonen 4K

Musik for enhver smag

Det er ikke kun de dygtige musikere, der skal stå for underholdningen. Garden har nemlig inviteret to solister med på flere af numrene. 18-årige Hannah Bang fra Slagelse Musikskole skal synge fem af George Michaels sange blandt andet Freedom, Fast Love og Jesus to af Child. Slagelse Gardens egen Bjørg Guldbirk, der spiller fløjte i tambourkorpset, tager i dagens anledning mikrofonen, og lægger stemme til Agnes Obels 'Riverside'.

- Jeg synes, at vi har sammensat et program, hvor der er musik for enhver smag. Det bliver Morten Hass Augustsen, der binder det hele sammen som konferencier, og det er Rasmus Kærsgaard der har dirigentstokken. Både vores tambourkorps og orkestret glæder sig meget til at give publikum en forrygende eftermiddag. Derfor håber vi også, at der er rigtig mange, der kunne tænke sig at bruge søndagen sammen med os, siger Jacob Berger Frederiksen.

Fakta:

Slagelse Gardens Forårskoncert. Søndag den 15. april kl. 14.00-17.00 i Slagelse Musikhus. Gratis adgang.