Klik og se annoncen

Af John Hansen

En af Slagelses skoler er for tiden på vej til at udbygge med en spændende hal.

Der er tale om den private Dyhrs skole inde i selve Slagelse by.

Og forleden kunne man så se - ude på de grønne arealer - hvordan skoleleder Karin Tellerup Have leverede det første spadestik. Pr. gravko!

Da alle var med

Her er Karin ikke nødvendigvis ekspert i styringen - men det gik skam rigtigt godt.

Alle elever var inviteret med til det første spadestik, der var startskuddet til byggeriet af Dyhrs Skoles nye hal.

I samlet flok ankom eleverne sammen med deres lærere, og for mange var det første gang, de så de område, hvor hallen opføres.

Eleverne tog opstilling og lyttede til skolens bestyrelsesformand, René Rasmussen, der var glad for, at skolen havde fået lov til at købe jorden, der ligger i få minutters gåafstand fra selve skolen. Skolen har gennem mange, mange år ønsket sig at kunne bygge egen hal, så vi på den måde kan optimere idrætsfaciliteterne.

Tak til mange

René Rasmussen benyttede lejligheden til at takke samarbejdspartnerne - herunder Dansk Hal, som står for byggeriet; bygherrerådgiver og Slagelse Kommune.

Derefter kunne skoleleder, Karin Tellerup, sætte sig op i den store gravko, starte maskinen og grave den første skovlfuld jord og græstørv op til stor jubel for eleverne, der ikke tidligere har set deres skoleleder i den situation.

Karin Tellerup udtalte efterfølgende, at det er voldsomme kræfter, der er i en sådan gravko, men at det var meget morsomt at indlede byggeriet på denne lidt utraditionelle måde.

Glæder sig...

Karin Tellerup glæder sig, til byggeriet er færdig, og skolen kan indvie faciliteterne.

Det bliver en ganske anden oplevelse at træne i egen hal i alle de timer, skolen måtte ønske, i modsætning til i dag hvor skolen underviser i mange forskellige sale og haller i Slagelse.

Hallen vil stå færdig 1. marts 2020.