Klik og se annoncen

Efter en succesen med det nylige Extreme Mandehørm på Gardehusarkasernen, er Firmasporten igen på banen med et bredt udvalg af aktiviteter til byens elever, ansatte og borgere, oplyser Firmaidræt Slagelse.

Torsdag den 12. oktober kl. 10.00 - 14.00 afholdes Good Life i Vestsjællands Centret, og Firmaidræt Slagelse er repræsenteret på dagen for at få kontakt til kommende unge på arbejdspladsen, og dermed fremtidige medlemmer. Foreningen præsenterer sine aktivitetstilbud, og der dystes i bl.a. reaktionsvæg og samling af røremner.

Fredag den 13. oktober kl. 7.30-14.00 afholdes aktivitetsdag på Selandia.

- Det er tredje år i træk, Firmaidræt Slagelse arrangerer denne aktivitetsdag for skolens ca. 200 grundforløbselever på Selandia (ZBC) Bredahlsgade i Slagelse.

Eleverne dyster i 13 meget specielle discipliner som f.eks. kæmpekatapult, ballebold, fællesski mv.

Arbejdspladsen Motionerer

D. 13. oktober kl. 9.30 - 10.00 er der gratis motionsevent på Rådhuspladsen i Slagelse, hvor en certificeret instruktør fra Dansk Firmaidrætsforbund sætter fokus på kredsløb, core og dynamisk stræk.

Aktiviteten varer 15 - 20 minutter, og der er vand og frugt efterfølgende.

Det samme gentager sig på Casper Brands Plads i Korsør i tidsrummet 11.00 - 11.30.

Fokus på mænds sundhed

Fredag den 13. oktober kl. 15.00-18.00 sættes fokus på mænds sundhed i VestsjællandsCentret.

- Firmaidræt Slagelse deltager i dette arrangement for netop at være med til at sætte fokus på mænds sundhed. - Det har vi også gjort lokalt ved at afholde Rigtige Mænd løbet i maj 2017 for ca. 90 aktive deltagere, oplyser Kurt Petersen.

Næste løb er planlagt til 5. juni 2018 (på Fars dag).