Klik og se annoncen

Der er lagt op til en både hyggelig og afvekslende sommer på Reersø Camping, med enlang række forskellige aktiviteter. Bl.a. lørdag d.1. juli, hvor der kl. 10-16 bliver linet op til et stort loppemarked, hvor alle er velkomne. Hen over sommeren bydes også på aftener med musik, første gang fredag d. 30. juni kl. 18 -21.30, hvor Johnny spiller på terrassen. Siden følger også hattefest for damerne og en særlig herrefest m.m.

Alis er her, der og alle vegne, og tager det hele med smil og godt humør.

- Valgsproget er 'smil, det smitter'. - det har jeg brugt siden '83, siger Alis som ikke lægger skjul på at hun holder rigtig meget af campinglivet.

- Det er 19. år jeg har campingplads, og jeg er vendt tilbage til det hver gang jeg har skullet prøve noget nyt, siger Alis, som bl.a. har været i supermarked, arbejdet som dagplejemor og haft to oste- og smørrebrødsforretninger.

- Men det er altid camping, jeg er vendt tilbage til.

I første omgang var svaret dog 'nej tak, jeg er gået på pension', da Alis og Hans Rasmussen blev ringet op mhp. forpagtning af Reersø Camping.

- Men så gik der 14 dage - vi kiggede på det, og så var vi solgt, smiler Alis. I år er parrets anden sæson på stedet, og de har mange jern i ilden.

Reersø Camping har åbent hele året, med plads til ca. 160 enheder, og der er kø til fastliggerpladserne. Her er både dagligvareforretning og grillbar, som også tilbyder smørrebrød, gammeldags is og softice m.m., alle dage i ugen. Hver fredag diskes op med dagens ret. Der holdes også mange fester i pladsens rummelige selskabslokale, Laden, og allerede nu er der udsolgt til årets nytårsfest.

Hans står for alt det udendørs. Både græsslåningen, fodboldbanen og sheltere - og så er der også fire ponyer, en hest, 12 lam og 10 får.

Og det er ikke kun campisterne, som nyder hyggen og den gode stemning på Reersø Camping. Også lokalbefolkningen lægger vejen omkring og slår sig ned på den hyggelige terrasse til en forfriskning og socialt samvær, mens børnene leger på legepladsen.

Den bebudede lukning af købmandsforretningen på Reersø til efteråret er også taget til efterretning på campingpladsen. - Så holder jeg åbent nogle timer formiddag og eftermiddag, fortæller Alis.

Se evt. mere om aktiviteter m.m. på www. reersoe-camping.dk