Klik og se annoncen

Af John Hansen

Sidste lørdag formiddag var endnu et år gået. Ja, man kan næsten stille sit års-ur efter, hvornår der er Rynkeby-afgang mod byernes by, Paris.

I et solbeskinnet Slagelse centrum - med Festuge og gratis fælles morgenbord - var der endnu engang mødt hundredevis af borgere, familie, venner for at sige fint farvel til de gæve cykelryttere.
Og vi kan her springe ind - efter 7. juli - og fortælle, at Vestsjællandsholdet er nået velbeholdne til målet i Paris.

LÆS OGSÅ: Vellykket Rynkeby-event hos name it

Som nævnt er der blevet trukket store læs, af hver især og atter med bl.a. garvede vicekaptajn Ole Olsen i spidsen (seks gange har han nu været på Pariser-patruljen til gavn for kræft-bekæmpelsen). Til inspiration for alle andre.

Buur, Olsen, Urban...

Ellers skal vi notere, at det nu er og var Niels Urban Hansen, der står som officiel kaptajn for Team Rynkeby Vestsjælland.

Urban har overtaget posten fra en Poul Buur, der ellers har trukket et kæmpe læs gennem alle årene - men nu må sige pause grundet et skadet knæ.

Niels Urban (daglig salgschef hos Altan.dk i Sorø) ved, at det er ganske store cykelsko, han her skal træde ned i - måske endda også en stor saddel - men han glæder sig mægtigt til opgaven, samtidig med at han priser Buurs enorme indsats for projektet.

'Det er en stor ære at stå i spidsen for dette fantastiske projekt,' proklamerede Urban op til 2018-starten fra Nytorv.

God tur til alle!

I Slagelse var det - også jævnfør vort Team Rynkeby-indlæg i Uge Nyt forleden - netop Nytorv der lørdag stod i centrum, hvor det ofte har været Schweizerpladsen.

Ialt 51 entusiastiske ryttere plus 13 dygtige servicefolk blev sendt afsted - og ønsket god vind sydvest over...

Oldfashioned underholdt fra scenen (hør dem igen i Anlægget til picnickoncerten nu onsdag 4. juli).

Rynkebysangen lyste op

Troels Christensen røg på scenen i det gule dress og var inkarneret forsanger for den kendte Rynkebysang, der bølgede ud over byen. Med fynd og klem.

Niels Urban præsenterede hele holdet for al folket. Business Slagelse-formand Torben Kjerulff - som selv har taget turen tidligere - talte.

Og det samme gjorde Sparekassen Sjællands souschef Lars-Erik Madsen (med et par extra gode sponsorgaver), inden borgmester John Dyrby Paulsen udtalte det sidste God Tur.

Dyrby: Jeg ser energien

'I ser super seje ud. Og jeg ser energien hos jer,' sagde Dyrby bl.a.

Inden han - helt uden sin pistol - måtte forberede et oratorisk 'bang'...der dog blev til en fælles nedtælling med publikum: 'Tre, to, én, nu!'

Inden alle de farverige rullede nedad Løvegade og ud på Fodsporet...og så lidt længere sydpå.

I slutningen af kommende uge når de lokale folk målet Paris.