Klik og se annoncen

Af John Hansen

Endnu engang blev det en succesaften med den røde lygte hængt ud, da Vestsjællands Teaterkreds præsenterede sit kommende sæsonprogram.

Og endnu engang var det den vindende og topprofessionelle Krogsgaard, der på Slagelse Teater førte alle igennem den store præsentationsaften.

Medlemstal på 1.400

Som vi fortalte allerede før påske, så har teaterkredsen omkring formand Flemming Petersen ca. 1.400 medlemmer.

Og man har i løbet af den netop forgangne sæson haft mere end 10.000 publikummer inde.

Ser vi på den nye, kommende sæson, så byder den bl.a. på Flemming Jensen-komedien Jorden Rundt på 80 dage (20. sept.), en Jørgen Ryg-cabaret (3. okt.) og Det Kongelige Teaters Scener fra et ægteskab...

Og man må sige, at billetsalget omkring Helenes kontor på teatret i Herrestræde i den grad er stigende i disse år.

Ja, faktisk kunne man - en uge efter præsentationen - fastslå, at hele 5.000 billetter (sæson 2019-20) hurtigt blev solgt. Utroligt!

Over 600 med

Med forrige fredags arrangement gentog man præsentationssuccesen fra sidste år, hvor mange af teaterforeningens medlemmer igen strømmede til Slagelse Teater.

Årets vært her 2019 var igen 'revykongen' Rasmus Krogsgaard, der atter gjorde det helt forrygende.

Fra scenen præsenterede han næste sæsons program på en kæmpe LED-skærm.

Og det kombineret med masser af sang, musik, sjov, parodier og spas.'

Forrygende 2018-19...

Helene Dorthe Hansen fra Marketing og administration i Vestsjællands Teaterkreds forventer - ligesom sidste år - at der bliver rigtig god gang i billetsalget også til 2019-20.

Det samme gør formanden - 'og det var jo en helt forrygende sæson 2018-19,' fortæller Flemming Pedersen, formand for Vestsjællands Teaterkreds.

Blandt de forestillinger man i den kommende sæson kan lægge billet ind på er også dramaet Svejk i 2. verdenskrig (29. okt.), cabareten Gullashbaronen (13. nov.) og Farshad Kholghi-komedien Nabokrig den 21. november.

Familieforestillingen God jul, Cirkeline, løber over scenen den 8. december.

Meget mere følger senere...