Klik og se annoncen

Siden 1998 er det gået stærkt både med projekter, der stadig lever og projekter der var en tand for vovede, som f.eks Danmarks største strudseproduktion, idet danskerne ikke var klar til at spise struds i halvfemserne.

Ud over landbruget er det bærende element i dag et 4-stjernet hotel- og konferencecenter med plads op til 300 personer i den flotte, nyistandsatte kviestald. Alle de gamle avlsbygninger er siden 1998 taget i brug til nye formål: 49 hotelværelser, konference- og festlokaler samt en wellnessafdeling med sauna, jacuzzi og pool. Restaurant Blixen, der er opkaldt efter familiemedlemmet Karen Blixen, er at finde i det gamle godskøkken.

Herudover har Birgitte sammen med sin mand, godsforvalter Olav Ditlevsen, skabt et eldorado af udendørsaktiviteter. så alle kan blive underholdt under deres ophold. Der er både klatrepark i den gamle parkskov, fodboldgolf og MTB bane, for bare at nævne et par af de mange tiltag.

Mod skal der til, når man får ”verdens bedste ide” og banken siger nej til at finansiere seks vindmøller. Birgitte giver ikke op og i dag står der i alt seks 3 megawatts vindmøller på Kragerups jord, som også er et af de økonomiske fundamenter for den næste generation. Regitze Dinesen står klar om 7 år.

Birgitte har stadig mange drømme og ideer som hun gerne ser realiseret, så lad os se om der måske kommer en hytteby i trætoppene, som altid har været Birgittes store drøm.

Reception afholdes på hovedbygningen fredag d. 12. januar kl. 13-15, hvor alle er velkomne.