Klik og se annoncen

- Folk bruger os, fordi vi er gode til det vi gør. Når de har en aftale med os, så HAR de en aftale. Og vi siger altid ja. Også når folk har brug for hjælp i sidste øjeblik. Det finder vi altid en løsning på, lyder det fra Tina og Michael Schumacher. D. 1. januar overtog de lokalerne på Korsørvej 52A i Slagelse, for at etablere en ny afdeling af deres rengøringsfirma, Den Rene Samvittighed ApS, som har eksisteret siden 2004.

- Det er 15. år, vi kører på, smiler parret. Begge har i en årrække været ansat i medicinalbranchen, før de grundlagde rengøringsvirksomheden i Kalundborg. Siden er bl.a. også Svebølle og Holbæk kommet med, og Slagelse-afdelingen har været på vej gennem et stykke tid.

- Vi fik flere og flere kunder herfra, både i og udenfor Slagelse. Bl.a. har vi også en samarbejdspartner med sommerhuse, som i flere år har spurgt om vi ikke også havde lyst til at ta' Slagelse afdelingen, fortæller Michael Schumacher.

Nu er også den plan blevet til virkelighed. Den tidligere brugskunstforretning på Korsørvej 52A er indrettet med kontorer og andre faciliteter til brug for rengøringsfirmaets medarbejdere, som der p.t. er ca. 20 af.

- Men vi skal selvfølgelig opmande hernede, både på kontoret og 'i marken', og vi har allerede fået en del ansøgninger, fortæller parret, som også er ved at være på hjemmebane i Slagelse.

Glade for Slagelse

- På forhånd kendte vi kun VestsjællandsCentret, men vi handler meget hernede og bruger også biografen og går rundt og kigger - det er en fed by, med mange listige cafeer og restauranter. Der sker noget og der er hvad der skal være af butikker: vi kan godt li' Slagelse, understreger Tina og Michael, som også har brugt lokale virksomheder til indretningen af Slagelse-kontoret.

Der vil fra kontoret også været salg af effektive, professionelle rengøringsmidler, men der bliver ikke tale om en egentlig åbningstid på stedet. Så hvis man vil være sikker på betjening, er det en god idé at ringe og aftale en tid.

Alle former for rengøring

Den Rene Samvittighed tilbyder alle former for rengøring til både erhverv og private. Hovedrengøring, ejendomsservice, håndværkerrengøring, trappevask, vinduespudsning til privat rengøring, sommerhusrengøring, hjemmeservice, flyttehjælp m.m. I Kalundborg og Holbæk er virksomheden også godkendt til fritvalgsordningen indenfor kommunal hjemmehjælp, således at borgere, som kommunen har visiteret til rengøring, kan vælge frit imellem om det er kommunens hjemmepleje, der skal komme og udføre arbejdet, eller om det skal være en privat leverandør. Det håber man også bliver en mulighed i Slagelse.

- Vi vil gerne slå os op som en god samarbejdspartner, som vi er i de andre kommuner og hvor vi ellers kommer, understreger Michael.

Iværksættere helt ind i hjertet

- Vi brænder for det vi laver, vi er iværksættere helt ind i hjertet og elsker både at sætte gang i tingene og holde liv i det.

Sidste år blev Den Rene Samvittighed da også hædret med en fornem Gazelle-pris fra Dagbladet Børsen

- Det er vi rigtig stolte af, og vi fejrede det på behørig vis sammen med medarbejderne.

- Ellers prøver vi bare at være en god virksomhed med medarbejdere, som kan li' at være her.

Vi prøver at gøre noget for dem og gøre en forskel, bl.a. har vi i Svebølle tilknyttet et træningscenter, hvor medarbejderne kan motionere.

Åbningen af kontoret i Slagelse markeres i øvrigt med Åbent Hus i forretningen på Korsørvej 52A fredag d. 9. februar, hvor alle interesserede er velkomne til at kigge forbi til kaffe og kage.

Se evt. mere på www.den-rene-samvittighed.dk