Klik og se annoncen

Citroëns tilbudsavis viser et bred modelprogram lige fra den lille smarte C1 til den store Grand C4 SpaceTourer.

De største tilbud hentes naturligvis på de største biler og netop den store familiebil, Grand C4 SpaceTourer fås, uanset om du vælger benzin eller diesel, til kun 249.990,- Desuden kan du for bare 15.000,- ekstra få en udstyrspakke til en værdi af 60.000,- oveni. Samme koncept ses på den lidt mindre model, C4 SpaceTourer.

Men selv på de mindste modeller er der gode tilbud at hente. Den lille C1 fås til bare 86.990 kr. og er lige nu Danmarks billigste at eje. Den super populære C3 har fået skraldet 5.000 kr. af prisen og fås nu til bare 119.990 kr. Den har aldrig været billigere. Ønsker man ikke at eje, men i stedet at privatlease. Så har Citroën Danmarks skarpeste privatleasing på den populære C3 til 1895 kr. pr måned og kun 4.995 kr. Citroën tilbyder ligeledes privatleasing på den ikoniske C4 Cactus og familiebilen Grand C4 SpaceTourer, med mulighed for at lave aftaler med helt op til 30.000 km/år.

Nyhed til familien

I november havde de dannske forhandlere danmarkspremiere på personbilsversionen af den nye Berlingo, der er en uhyre vigtig bil for Citroën. Det er en model, der vil være det perfekte køb for familier, der ønsker det perfekte køretøj til en aktiv livsstil, hvor køretøjet skal give frihed og plads til fællesskab, og hvor rummelighed, optimisme og komfort i alle former samt menneskelige værdier er i højsædet. I denne forbindelse er der naturligvis også mulighed for at se familie-nyheden med priser, der starter fra 184.990 for den veludstyrede variant, som Citroën kalder Street, der bl.a. inkluderer Bluetooth, aircondition, justerbart førersæde, varme i forsæder,fartpilot, multifunktionsrat i læder men også sikkerhedsudstyr som Active Safety Brake, Lane Assist, Manuel håndbremse, Hill Assist og selvfølgelig et utal af opbevaringsrum.