Klik og se annoncen

Slagelse: August måned er også cirkustid - og bestemt også i en halvvarm periode.

På lørdag og søndag (11.-12. august, begge dage kl. 14) ventes dog lidt mere normale sommertemperaturer, når Cirkus Arena optræder på hjemmebane i Slagelse.

Clemens i centrum

Arena har i år, sammen med rapperen Clemens, skabt en spændende og anmelderrost forestilling, der nu kan opleves den kommende weekend på cirkuspladsen ved Elmedalsvej/Valbyvej i det nordlige Slagelse.

'Jo, i år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange.

Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået,' oplyser cirkusdirektør Benny Berdino til Søndagsavisen.

Pauseklovnen...

Clemens, der tidligere har stået bag teatersucceser 'Cykelmyggen Egon' og nu arbejder på 'Terkel i Knibe - the musical', har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling.

Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine venner for at finde et nyt talent.

De sidste elefanter...

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge - i en forestilling, der rummer alt det kendte fra cirkus. Herunder - og det for sidste gang - elefanter.