Klik og se annoncen

Cirkus Arena har i år haft succes med at tage rapperen Clemens med ind i managen. Sammen har de skabt en anmelderrost forestilling, der kan opleves i Slagelse den kommende weekend, lørdag d. 11. og sødnag d. 12. august, begge dage kl. 14, ved Elmedalsvej/Valbyvej i Slagelse.

'I år har vi givet bolden videre til Clemens, som har skabt en helt nytænkt cirkusforestilling med eventyr og nyskrevne rap- og popsange. Clemens har fortsat den eventyrstil, vi indledte med sidste års forestilling, og vi er meget glade for de mange flotte tilkendegivelser, vi har fået. Det er stort at opleve, når alle mellem 2 og 99 år kan samles om den samme oplevelse,' lyder det fra cirkusdirektør Benny Berdino.

Clemens, der tidligere har stået bag teatersucceser 'Cykelmyggen Egon' og nu arbejder på 'Terkel i Knibe - the musical', har både instrueret og skrevet årets eventyrlige forestilling.

Eventyret handler om pauseklovnen der fyres fra cirkus, da ingen længere har tid til pauser i deres travle hverdag. Pauseklovnen rejser derfor ud i verden, hvor han besøger sine venner for at finde et nyt talent.

Clemens medvirker desuden selv som klovnen og deler konferencierrollen med Cirkus Arenas egen kronprins Patrick Berdino, der sætter en eftersøgning i gang efter den forsvundne pauseklovn. Klovnen er nemlig i besiddelse af noget meget magisk, der kan redde Kronprinsens cirkusmaskine, som uheldigvis gik i stykker, da klovnen forlod cirkus.

Rejsen bliver lang og farefuld for dem begge, og undervejs møder de både balancerende astronauter fra det ydre rum, drillesyge hunde, en fræk jonglør, smukke spanske heste og en trapezkunstner der kan vende hele verden på hovedet.

Sidste gang med elefanter

Siden Clemens som barn havde en plakat med Cirkus Arenas klovn hængende på sit værelse, har han altid haft lyst til at lære figuren at kende. Clemens fortæller:

'Jeg har altid undret mig over, hvorfor klovnen, der pryder Cirkus Arenas plakater, ikke er med i forestillingerne. Jeg besluttede derfor, at jeg ville præsentere publikum for klovnens historie. Inspireret af de børnebøger, jeg har læst højt for min søn, har jeg blandet den gode historie og det, jeg kan fra musik- og teaterverdenen, ind i cirkusforestillingen. Så vi både får hits til store og små, en spændende fortælling og blændende numre fra årets imponerende artister.'

Det vil pga. en lovændring højst sandsynligt også være sidste gang, man kan opleve elefanter i cirkus. Dermed slutter en epoke i cirkushistorien, og du kan være med til at tage afsked med de mægtige dyr og få en forsmag på, hvad en moderne cirkusforestilling er.