Klik og se annoncen

Niels Larsen fratræder som administrerende direktør efter mere end 50 år i bilbranchen. Han videregiver posten til sin søn, Christian Grül Larsen.

Det sker midt i en tid, hvor Selandia er i en rivende udvikling og nye tider står for døren. Med endnu mere fokus på kunder, medarbejdere og digitalisering, er Christian den, der skal føre virksomheden ind i nye tider.

Helt ny strategi

Ifølge Christian har Selandia Automobiler allerede mange fantastiske kunder, men en ny generation af kunder skal lokkes til, her gælder andre regler end før.

Den digitale strategi bliver af Christian prioriteret højt, da det er dér at kunden skal fristes. 'Mange læser ikke aviser og annoncer mere, men er på de sociale medier. De ser film på YouTube, Facebook og Instagram, og beslutter sig for deres bilkøb længe inden de besøger forhandleren,' udtaler han.

Selandia er allerede massivt tilstede i det digitale univers, endda meget mere end andre i branchen. 'Men vi skal være endnu mere tilstede dér hvor kunderne er,' siger han. 'Det handler ikke udelukkende om at kunne give det bedste tilbud, men også om at være de mest troværdige. Kunderne skal vælge os fordi vi er de bedste, til det vi gør. Det betyder dog ikke, at vi fjerner vores annoncer fra lokalaviserne, da de stadig er et vigtigt medie for os. Men vi skal jo tilpasse vores forretning til nye tidern'.

Kunderne skal have en oplevelse hver gang

Kunderne er det der driver hele værket. 'Uden dem eksisterede vi ikke. Derfor skal vi gøre alt for at skabe en uforglemmelig oplevelse, når de besøger os. Om de kommer for at købe ny eller brugt bil, for at besøge værkstedet eller bare for at kigge, så skal de altid have den bedste og mest professionelle behandling man overhovedet kan tilbyde,' siger Christan Grül Larsen og fortsætter:

'For mig, er kunderne det vigtigste. Og det kan godt være, at alle bilforhandlere siger det samme. Men som jeg oplever det, så er det bare meget få der praktiserer det,' siger han.

Dette kan dog ikke gøres uden gode medarbejdere. 'Selandias nuværende medarbejdere udgør et fantastisk team. De er de helt rigtige til opgaverne. Vi er så heldige at have det rette team og et kæmpe vækstpotentiale forude.'

Christian Grül Larsen er 40 år, født og opvokset i Ringsted. Han bor i dag på Frederiksberg i København med sin hustru Tine og deres to børn.

Der afholdes reception for Niels Larsen fredag den 18. august fra 15.00 til 17.30 hos Ford i Ringsted, Huginsvej 25.