Klik og se annoncen

Det store lokale Cirkus Arena fra den nordlige Slagelsekant serverede i weekenden noget ganske særligt.

Med Bubber i centrum åbnede man nemlig for en helt speciel eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden.

Publikum kunne glæde sig over det i Slagelse fredag og lørdag - se blot Evans billeder fra lørdag ved Elmedalsvej. I Sorø var det om søndagen.

Onsdag den 23. august er cirkus i Høng, og torsdag den 24. august er Arena i Skælskør - dog begge steder uden Bubber, men med Motor Mille i stedet. Mille er dog også et scoop.

Og jo, det var første gang, Bubber igen stod i manegen, nu i Slagelse, siden han i 1996 rejste rundt med netop Cirkus Arena. I år er det en helt nytænkt forestilling med et eventyrligt twist og nyskrevet cirkus-popmusik, der binder forestillingen sammen og tager børn og voksne med ind i fortællingernes magiske verden, oplyser Arena.

- Mange af de børn der oplevede Bubber i Cirkus Arena i 90'erne er nu blevet voksne, og med årets forestilling er muligheden for at give cirkusmagien videre til deres egne børn endelig kommet. For mange bliver det en nostalgisk oplevelse, og sammen kommer publikum til at møde fortryllende artister i verdensklasse, for på magisk vis bærer de alle sammen rundt på deres helt eget eventyr. Verdensartist Pierre Marchand gæster Slagelse. Han er et stort navn i artistverdenen, og Slagelses beboere kan godt se frem til at opleve denne verdensklasseartist i Arenas forestilling. Pierre er i år nomineret til Den Danske Cirkuspris 2017 for Årets Bedste Nummer, og det er fuldt fortjent, for Pierre og hans diablo-spil er virkelig en hel oplevelse i sig selv. Pierre har tidligere hevet velfortjente priser hjem ved verdens største cirkusfestival i Monte-Carlo, så hans store talent rækker helt klart op i stjernerne.

Cirkus Arenas nytænkte cirkusforestilling er blevet særlig godt modtaget blandt publikum og anmeldere. I Cirkus Arena glæder vi os over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen.

Cirkusdirektør Benny Berdino udtaler: - Vi er meget glade for de flotte tilkendegivelser, vi har fået, for vi er stolte af forestillingen og af de mange artister, som gør det helt fantastisk. Det er stort at opleve, når alle, både børn, voksne og ældre, kan samles om vores forestilling og have en fælles oplevelse, som de kan tale sammen om længe efter. I vores magiske cirkusunivers bliver drømme virkelig til virkelighed.

Fotos: Evan