Klik og se annoncen

Den 8. marts kl. 11-15 er der lagt op til det helt store bryllupsevent i VestsjællandsCentret.

- Det bliver en dag fyldt med inspiration for kommende brudepar, som får et indblik i, hvor beriget lokalområdet er, når det kommer til at skabe de perfekte rammer for den perfekte dag. Ud over de mange flotte stande, kan man på dagen også deltage i konkurrencer, og opleve et vaskeægte bryllup klokken 14.00 på Atriumtorvet.

Foruden VestsjællandsCentret, sørger 11 sponsorer fra lokalområdet for at skabe en unik oplevelse for det endnu ikke offentliggjorte brudepar og deres gæster.

Brudens hår bliver sat af Carina (billedet øverst), som er indehaver af Pearl Hair på Møntmestergade i Slagelse. Carina har speciale i opsætning og styling af hår til blandt andet bryllup og konfirmation, og kan med sin mobile frisør service tilbyde styling af både hår og make up i hjemmet, så bruden undgår unødig transport på den store dag.

Brudens makeup bliver lagt af makeupartist Jeanette fra The Body Shop i VestsjællandsCentret.

Foruden muligheden for at booke en makeupartist til at lægge en brude-, konfirmations- eller helt tredje type makeup, giver The Body Shop også altid kunderne mulighed for at komme ind og få en gratis konsultation omkring kropspleje, hår eller make-up.

Foto: Anders Heegaard