Klik og se annoncen

Bratved Catering i SBI's klubhus i Slagelse har fået en lillesøster. Den 1. maj slår Anett Bratved dørene op for Bratved Smørrebrød, tidligere Rosens Smørrebrød, på Rosengade 7 i Slagelse. Den ny indehaver har gennem mange år haft et godt øje til forretningen. Og nu er alt faldet på plads, oven i købet med erfarne kræfter bag smørrebrødsdisken. Daglig leder bliver nemlig Hans Darholt, som gennem 23 år drev den populære forretning sammen med hustruen Helle.

LÆS OGSÅ: Omø Perlen genåbnet: Satser på dejlig dansk mad med havudsigt

- Der er to forretninger jeg har ønsket mig i Slagelse: SBI's klubhus- og Rosens smørrebrød, smiler Anett.

Udvalget i Bratved Smørrebrød bliver stort set det samme som i Helle og Hans Darholts tid med Rosens Smørrebrød.

- Men også med lidt nye tiltag, når vi er kommet igang, lover Anett, som bl.a. har planer om både vegansk smørrebrød og gourmetsmørrebrød. Også tre medarbejdere fra Helle og Hans Darholts tid er ansat, samt to nye, og den travle indehaver ser frem til at komme i gang.

Arbejde - og passion

- Jeg synes jeg har fået det bedste team, jeg overhovedet kunne få - jeg føler mig virkelig priviligeret, konstaterer Anett.

- Når man kan kombinere sin passion med sit arbejde, tror jeg ikke jeg kan ønske mig mere.

- Jeg har været i branchen siden jeg var 13 - nu bliver jeg 52, konstaterer Anett, som gennem fire år har haft sit virke i SBI's klubhus.

- Jeg elsker mit arbejde og det liv der er i klubhuset - jeg havde aldrig troet det på så kort tid ville blive så stor en del af mit liv - både trænere, ledelse og spillere - det hele!

Men da muligheden for at overtage smørrebrødsforretningen i bymidten kom op på ny efter den seneste indehavers retræte, var Anett ikke i tvivl, og dermed blev Bratved Smørrebrød en realitet.

- Hvis jeg skal gøre det, skal det være nu, fastslår Anett.

Reception fredag

Op til åbningen har forretningen på Rosengade fået en lille 'ansigtsløftning' med bl.a. nye lamper, og på fredag d. 26. april kl. 13-17 er der åbningsreception. Flere hundrede har på facebook allerede meldt sig som deltagere!