Klik og se annoncen

Af John Hansen

Brug byen!

Brug Slagelse, Vestsjællands hovedstad!

Pointerede en veloplagt borgmester John Dyrby Paulsen, Soc., da han onsdag over middag bød omkring 5-600 tilstedeværende nye, unge studerende velkommen til studielivet - og livet i det hele taget.

I netop Slagelse.

Slagelse VIL de unge

Som tidligere Stén Knuth, V, og nu også under John Dyrby, understregedes det, hvor meget Slagelse VIL alle de nye studerende.

Ialt har vi ca. 4.000 studerende på videregående uddannelser, påpegede John Dyrby - som jo også, som alle andre, ser frem til den helt store campus-samling ved stationen i 2021.

Herom står Slagelse byråd ganske samlet. Her findes der heldigvis masser af enighed.

Det sjove - og seriøse

'Velkommen. Nyd det. Det bliver måske de sjoveste år i jeres liv,' sagde borgmesteren ved Study Start - mens solen brød frem på Nytorv - og han tilføjede.

'Og så ved jeg jo godt, at I er kommet her for at studere.

Hæng i! For jeg ved godt, det kræves, at man hænger i - så pøj-pøj med livet. Og studielivet her,' påpegede John Dyrby Paulsen.

Uddannelse - og så job!

Borgmesteren mener, at det sjove sagtens kan hænge sammen med det seriøse, der også venter - og kræves af alle og enhver.

Og i Slagelse og på Vestsjælland er virksomheder og det private erhvervsliv som bekendt også klar til at hjælpe med og samarbejde.

Det er jo trods alt målet med en uddannelse.

At den bliver brugt ude i samfundet.