Klik og se annoncen

Der var stor ros for afviklingen af løbet fra kommissærerne fra Danmarks Cykle Union, og vigtigst af alt, så også en rigtigt stor ros fra mange af rytterne. En ros, som klubben straks giver videre til alle de fantastiske hjælpere, som var med på dagen: I alt omkring 80 gode mennesker, oplyser Mogens Lindstrøm fra løbledelsen.

Slagelse Cykle Ring havde for første gang i mange år en B-rytter til start, Mads Schelde Berg. Klassen blev vundet af Casper Juel Jensen fra Hedehusene Fløng i en spurt med Anders Alminde fra Hillerød og Sander Andersen ABC. Derefter kom to ryttere, en af dem var Mads, som vandt denne spurt og dermed en samlet fjerdeplads. Mads sagde efter løbet at hans mål var en top 5 placering, så det var godkendt, men alligevel var han lidt skuffet, da han følte at der var til mere i benene. Men han manglede lige det held der skulle have gjort, at han var med blandt de tre forreste.

LÆS OGSÅ: Korsør med på Golfens Dag

I D klassen kørte Magnus Skov Jensen, Slagelse Cykle Ring, en 6. plads hjem blandt over 50 startende ryttere. I U15, med omkring 40 startende, kørte Andreas Anderskov Madsen, Slagelse Cykle Ring, en femteplads hjem, et rigtigt godt resultat fra hans side, Magnus Tillquist blev 21, og der var stor tilfredshed hos de to unge drenge. I U13 kørte Magnus Kjærgaard sit første licensløb og han var med i forreste gruppe fra start, som bestod af seks ryttere. Dermed var han en af de dominerende, men det var et hårdt løb: Magnus fik sjettepladsen og en masse erfaring.

I U19 talent klassen blev Slagelse Cykle Rings team Hechmann Cycling-Slagelse Junior nummer tre, med Emil Schmidt. Vinderen her blev Marcus Sander Hansen, Uno-X Danish junior team, men med endnu en af Slagelse teamet som nummer 5, Jonas Flø, og nummer 8 Emil Hagen.

I den store elite klasse A kørte Jonas Aaen, Riwall CeramicSpeed Cycling Team, en spurt sejr hjem lige foran Christofer Lisson BHS, Almeborg Bornholm.