Klik og se annoncen

- Der har været god søgning til de skyggefulde og svale siddepladser i Birkegårdens Haver i sommer. Antal af sommerdage har været så mange, at vi til sidst helt holdt op med at tælle. Sådan siger Merry Sørensen fra Birkegården Haver, der nu på lørdag den 15. september lukker haverne ned for at holde en pause indtil dørene igen åbnes til en forrygende halloween den 13. oktober.

Sædvanen tro bliver sommersæsonen afsluttet med manér hos Merry og Finn Sørensen på Birkegården. Lørdag den 15. inviteres der kl. 11 til havevandring med Merry, der forsikrer, at der fortsat er rigtig meget at se i haverne. Derefter diskes der op med frokostbuffet i Caféen kl. 12, hvorefter der om eftermiddage kl. 14 - og som noget nyt - kan spilles banko med fine præmier fra Birkegårdens leverandører. Husk tilmelding til frokost på cafe@birkegaarden.dk senest den 13. september.

- Inden dørene igen åbnes for en festlig halloween, skal butikken gerne tømmes - på hylderne skal der gøres plads til nye varer, derfor er der gode tilbud at hente lige nu, fortæller Merry, der også er i gang med indkøb til jul, som fejres i lidt mindre omfang end tidligere, men fortsat med tusindvis af julelys i den dansk-engelske have.

- Hvor træerne heldigvis ikke er så høje, indskyder Finn med et skævt smil.

- Men allerførst fejrer vi afslutningen på en flot dansk sommer, og glæder os til at se rigtigt mange gæster til en hyggelig lørdag. Vi åbner kl. 10.