Klik og se annoncen

Af Noah Thilemann

For 3 år siden startede jeg for sjov med at tage fotos af min lillebrors fodboldhold med min mobil. Her fandt jeg ud af, at jeg faktisk var rimelig god til at netop fange spillernes forskellige udtryk i kampsituationer.

Dette gjorder, at jeg ca et år senere blev ansat i fodboldklubben SBI som deres faste fotograf, efter de havde set en masse af mine fotos, bl.a. på min facebookside, der går under navnet "Photomann".

LÆS OGSÅ: 660 deltagere i Nordbo løbet

Mit navn er Noah Thilemann, jeg er 15 år gammel går i 8. klasse, og håber på en dag at kunne arbejde professionelt som netop fotograf eller med video/filmredigering.

Jeg vil rigtig lære, derfor øver jeg mig i at tage fotos af forskellige begivenheder: bryllupper, barnedåb, konfirmationer og blandt andet Slagelse Festuge, hvor fokus ligger et andet sted end ved sportfotos.

Jeg synes faktisk det er svært at finde et arrangement i festugen, der helt rammer mig og nok også andre unge ved Slagelse Festuge. Det kunne være fedt, hvis man havde en masse forskellige aktiviteter på torvet som klubberne f.eks. arrangerede - streetfodbold, hockey, tennis, karate, basket, skating m.m.., hvor man kunne prøve det af. Eller der kom nogle up-coming musikere, f.eks. Pattesutter for at nævne en. Eller en fra Paradise Hotel kom og gav autografer, bare som nogle eksempler. Det tror jeg ville kunne lokke flere unge til. I disse studenter tider kunne man også lave noget kun for dem tænker jeg.

LÆS OGSÅ: Stor VM-skærm samlede tusinder

Jeg synes dog, at Festugen er et super godt tiltag som et stærkt brand for byen.