Klik og se annoncen

Med en pris på 60 millioner kroner er det den største investering i husets snart 50-årige historie, og Jakob Larsen lægger ikke skjul på forventningerne til det nye koncept.

- Vi er rigtig glade og stolte over at vi får lov til at bygge så meget om. Der bliver en kort periode, hvor vi bygger, men vi synes virkelig også at dem som bruger butikken, har noget at glæde sig til. Det er en fantastisk butik, vi er ved at bygge, og vi håber vores kunder kommer til at synes det er lige så fedt, som vi selv gør.

Udvidelsen af den p.t. 8000 kvm. store butik er placeret på arealet mod Sdr. Ringgade, og allerede før årsskiftet startede forberedelserne, med nedtagning af bl.a. Bistroen, så man straks d. 2. januar kunne starte udgravningen til fundamentet.

Denne del kommer iflg. varehuschefen ikke til at påvirke kunderne.

- Kun i den forstand at P-pladserne i området bliver inddraget, i forbindelse med at der skal etableres en sikkerhedslinje til byggepladsen.

Burgerbar, apotek, Quickfood

Udvidelsen kommer til at rumme både burgerkonceptet Carls Junior, optiker Louis Nielsen og et apotek, samt bager og Quickfood med morgenbrød, kaffe, kage, softice m.m.

Også den resterende del af forretningen opdateres.

Den første del, med etablering af slagter, delikatesse, osteafdeling og bager m.m., som stod klar til julehandelen, har kunderne iflg. Jakob Larsen taget virkelig godt imod.

To etaper

Den resterende del af projektet er opdelt i to etaper, af hensyn til påsken.

- Inden påske renoverer vi den resterende del af butikken, og efter påske, fra uge 13 til 21-22, etableres selve tilbygningen, med ny kasselinje og placering af de eksterne lejere. Også etablering af et nyt indgangsparti indgår i projektet.

Som tidligere omtalt i Uge Nyt foregår det hele i åbningstiden. Men alt er nøje tilrettelagt, for at genere kunderne mindst muligt.

- Vi vil gøre alt for at kunderne ikke bliver generet af arbejdet, og vi vil gøre alt for at hjælpe, understreger Jakob Larsen.

- Langt de fleste varer kommer til at stå på de pladser, som de har i dag, og når vi flytter varerne, placerer vi dem det rigtige sted første gang.

- Undervejs vil vi, hver gang vi tager et nyt område i brug, lave forskellige events, for at fejre de nye afdelinger.

Kunderne kan følge med i hele processen på en informationsvæg med både billeder og video, som opdateres hver uge.

Hele projektet forventes at stå færdigt til sommer, og fejres med en stor indvielsesfest den 1. juni.