Klik og se annoncen

På fredag d. 1. juni sætter Bilka Slagelse alle sejl til for at fejre at man nu er færdige med den største ombygning og renovering i varehusets snart 50 år lange historie. Et projekt til 60 millioner kroner. Alt sammen mens forretningen har holdt åbent for kunderne. Der har ikke været en eneste lukkedag relateret til det store projekt.

- Det har været enormt spændende. En god proces, hvor langt det meste er gået rigtig godt. Nu glæder vi os til at vise det endelige resultat frem for kunderne, siger Jakob Larsen, varehuschef i Bilka Slagelse, i dag Sjællands - og formentlig også Danmarks - mest moderne varehus.

LÆS OGSÅ: Nyt apotek med lange åbningstider

Alt er gennemrenoveret og 1000 kvm. bygget til. Med bredere gange og langt bedre plads til kunderne, et flot og superattraktivt fødevareområde, egen sushi-forretning og Carls Junior burgerbar med drive thru løsning m.m. Nye kundetoiletter med handicapadgang og pusleplads. Samt apotek og Louis Nielsen brilleforretning.

- Vi håber kunderne tager godt imod det. Vi har selvfølgelig flyttet om på alt, og hvis der er ting, man har svært ved at finde, må man endelig tage fat i os - vi vil rigtig gerne hjælpe, understreger Jakob Larsen, som årligt forventer besøg af ca, 2,5 millioner kunder.

Det ny Bilka Slagelse skaber også nye arbejdspladser. De p.t. 420 medarbejdere får således i kraft af burgerbaren Carls Junior og sushi-afdelingen ca. 40 nye kolleger.

Åbningsprogram hele weekenden

På fredag kl. 6.00 klipper Slagelses viceborgmester Villum Christensen snoren til de nye rammer. Det bliver starten på det store åbningsprogram, hvor der sker noget hele weekenden.

Der vil hele fredagen være musik foran forretningen, konkurrencer, hvor man kan vinde årsforbrug af forskellige ting, tøm en tekstil- el. legetøjsafdeling på tid, kundevognsræs, smagsprøver, kaffe og kage. Der vil bl.a. også være mulighed for at vinde helikopterture med afgang fra det nærliggende Stop 39, Bilka-ulven Billie og alle hans venner vil være klar til at ta' imod børn og barnlige sjæle, og der vil være kaffe og kage m.m.

- Det bliver forhåbentlig en fantastisk fest, smiler Jakob Larsen, som samtidig understreger at der bliver tale om virkelig gode åbningstilbud.

- Kunderne skal være opmærksomme på at tilbudsavisen ikke kommer op til weekenden, men omdeles allerede tirsdag/onsdag, og gælder fra om fredagen, understreger varehuschefen.

- Det er en virkelig god tilbudsavis med 24 lokale sider plus Bilkas udsalgsavis. Og det er ikke bare noget vi siger!

De seneste dage er sidste hånd blevet lagt på P-pladsen, og klargøring af de nye butikker, så alt er klar til en forrygende åbningsfest.