Klik og se annoncen

- Vi åbner lørdag d. 13. april kl. 11-15. Vi starter med flaghejsning og et par danske sange. Kl. 12-15 er der buffet til 40 kr. efter princippet 'først til mølle' I år med plads til 120-130 gæster, i kraft af at det nu er muligt at lukke gårdhaven af, fortæller Lene og Erik Christensen, som er vendt solbrændte hjem fra årets ferie. Nu er de klar til en lang og travl sommer i Bedstes Hus - med åbent alle dage hele sommeren.

Sæsonen bringer også en ny køkkenchef til det populære spisested. - Thomas Knudsen, en af mine tidligere kunder og en rigtig dygtig fyr, som har styr på både finere madlavning og danske retter, skal stå i køkkenet sammen med mig, fortæller Erik Christensen, som ikke lægger skjul på at han glæder sig til at få hjælp i det travle køkken.

- Det betyder både at vi kan holde åbent alle ugens dage - og at der rent madmæssigt bliver mulighed for nye tiltag.

Den ny sæson byder da også på både nye retter og flere aktiviteter hele vejen rundt.

- Hele sæsonen igennem kører vi Bedstes populære frokostbuffet hver søndag kl. 12-15. Om lørdagen vil der være grillbuffet - men også mulighed for at vælge en tre retters menu.

- Smørrebrødsseddelen fik vi meget ros for sidste år, både i og ud af huset, her er der i år kommet lidt ekstra på. På a la carte-siden har vi både en ny vegetarret, samt nye forretter, hovedretter og desserter. Bedstes gammeldags æggekage prøver vi også at køre med i år. Bedstes take-away-afdeling byder om lørdagen bl.a. på Colorado Roast.

Allerede nu er de første reservationer løbet ind til Bedstes påskebuffet. - Der plejer at være totalt udsolgt. Så bordbestilling er en god ting, understreger Lene.

Også på personalesiden er Bedstes Hus godt rustet til sæsonen.

- I år er der faktisk otte af de ansatte, som stiller op igen, og to af pigerne har været med fra dag 1, selv om de er under uddannelse.

- Og så glæder vi os over at vi endelig har fået parkeringspladser i tilknytning til restauranten.

Sang, dans og højreb ad libitum

Fire weekender hen over sommeren sættes ekstra fart på aktiviteterne, med telt på pladsen ved restauranten: d. 14.-16. og d. 21.-23. juni, d. 26.-27. juli samt d. 2.-4. august, i forbindelse med strandfestivalen.

Om fredagen med højrebsaften ad libitum, og om lørdagen med sang og danse musik med livemusik. - Rigtig dansemusik, understreger Lene og Erik. Og om søndagen efter frokost syng-med arrangementer. Der vil være gratis adgang i teltet.

- Og så glæder vi os til strandfestivalen med bl.a. strandløbet, hvor der i år også vil være mulighed for at løbe en halvmaraton.

Tjek avisen

Lørdag d. 28. september er udnævnt til vildt-aften, og d. 19. oktober afholdes sæsonafslutning med tyrolertema.

Mht. de mange aktiviteter og tiltag hen over sommeren opfordrer Lene og Erik til at man holder øje med de lokale aviser.

- Vi har i år ikke været ude med 4000 foldere, men kører løbende reklamer i både Uge Nyt, Søndagsavisen og Sjællandske.

Se evt. også www.bedsteshus.dk