Klik og se annoncen

Julestemningen kører på fulde omdrejninger i VestsjællandsCentret. Her kan børnene opleve et flot bamse-juleland, som vises for første gang i Danmark. Her morer Teddy og alle hans bamsevenner sig på julemarkedet med karruseller og et stort pariserhjul.

- Der er rigeligt at kigge på og holde øje med for alle de små, og så skaber det bare en rigtig dejlig julestemning hos alle os andre, smiler Jane Dahl, marketing manager i VestsjællandsCentret.

- På Atriumtorvet kan man hver lørdag og søndag møde julemanden kl. 11.00 (dog først kl. 14.00 den 23. december). Her kan man fortælle ham alle sine ønsker eller få taget et foto sammen med ham. Ved siden af hans stol, står Julemandens røde postkasse. Her kan man tegne en tegning eller putte sin ønskeseddel i. Og hvem ved, måske går ens ønske i opfyldelse. Man skal i hvert fald huske, at skrive sit navn og telefonnummer på listen.

- I hele december måned kan man skrabe sig til ekstra julegaver, oplyser Jane Dahl. - Hver gang man køber for 300 kr. i VestsjællandsCentret så får man et gratis skrabelod, hvor der er chance for at vinde præmier for over 340.000 kr. Hovedpræmien er en bil - Kia Stonic, som i øvrigt står ved Atriumtorvet.

Foto: Georg Hemmingsen