Klik og se annoncen

Af John Hansen

Underholdning står i høj kurs her i Slagelse i foråret 2019.

Og torsdag kan Søndagsavisen fortælle, at selveste Anden lander på Slagelse Teater sidst i maj.

Et større arrangement med Anders Matthesen - Anden - finder sted lørdag den 25. maj kl. 19.

Showet hedder 'Anden - Bringer ud i Slagelse'.

Mere lokalt og spontant

Anders Matthesen er hermed atter klar til at drage på landevejen, for at lave det han elsker allermest: klassisk stand-up.

Efter et veloverstået kæmpe jubilæumsshow er Anders Anden Matthesen så klar til at vende tilbage til klassisk stand up flere steder på de lokale scener.

Allerede her i januar 2019 drager han afsted med en sjov pulje af stand-up udviklet gennem de sidste par år - noget der endnu ikke har været brugt i et af hans mange shows.

Uden dikkedarer...

Der bliver tale om stand-up i ordets reneste forstand - Anden og en mikrofon - uden dikkedarer, beretter fra arrangørside Torsten Guttermann.

De seneste ni år har Matthesen ikke været hele Danmark rundt, men kun besøgt udvalgte byer med sine store onemanshows.

Men en massiv efterspørgsel har nu fået ham til at starte tour-bussen op igen.

Det bliver vildt

'De sidste mange gange jeg har været aktuel med et show, har det haft en størrelse, der har begrænset det til kun at kunne spille i meget få større byer.

Denne gang beder jeg ikke folk komme til mig - nej, der møder jeg dem, hvor de er. På de lokale spillesteder i hele Danmark.

Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen, men også til at vende tilbage til klassisk stand up uden et manuskript.

Det bliver nogle aftener hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er der, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig,' påpeger Matthesen.. Billetten til 25. maj i Slagelse - dagen før årets EU-parlamentsvalg - kan man købe her og nu via BILLETSALG.DK. Og der ryger de vist som varmt brød...