Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelsefodbolden er i første weekend af august klar til en ny begyndelse.

En helt ny sæson med alle muligheder i 2. division.

På banen afslutter man den nuværende sæson her 22. juni på hjemmebane. Lørdag kl. 14 mod FC Sydvest - efter en dejlig 2-0- udesejr i Skovshoved mandag aften.

Og udenfor banen afsluttede man til dels sæsonen på Gerlev IH forleden.

GIH-forstander vært

Årets Netværker i Erhvervsnetværket Vestsjælland - omkring SBI - blev nemlig kåret og hædret.

Her kunne Jens Grønkjær byde 50 medlemmer af det 19 år gamle Erhvervsnetværket Vestsjælland velkommen til Årets Netværker-aften på Gerlev Idrætshøjskole.

Hvor Gerlev Idrætshøjskoles nye forstander Tania Dethlefsen var vært, og hvor drikkevarerne var sponsoreret af SBI's hovedsponsor Harboes Bryggeri.

Idrætshøjskolens køkken havde som sædvanligt tryllet med fremragende forplejning.

Tilbageblik på året

Siden sidste års arrangement på højskolen, hvor Niels Wittendorf Ibsen blev Årets Netværker, har netværket holdt 7 netværksmøder. Dette var det ottende.

Ud over indlæg fra medlemmerne har der ved årets møder været indlæg fra Micael Duncan, der fortalte om detailhandelsanalysen for kommunens forretninger, ved politisk kommentator på Berlingske Thomas Larsen, Hans Engell, kommunaldirektør Frank Andersen, Søren Lind Christiansen, der fortalte om om Campus byggeriet ved stationen.

Samt senest Morten Gaardboe, formand for Slagelse Erhvervscenter, der fortalte om sin personlige rejse, samt om hvordan han blev formand for Slagelse Erhvervscenter, og hvordan han griber opgaven an.

Sportslig status...

Ved årsmødet på Gerlev gav SBI's formand Michael Birkedal, sportschef Søren Andersen og cheftræner Ulrik Balling også forsamlingen et indblik i den sportslige status for fodboldklubben.

Og ved aftenens afslutning blev selskabet underholdt på bedste vis af lokale Tage Sørensen og den fortryllende sangerinde Benedikte, der fremførte sange af Abba, Bamses Venner og fra Titanic og The Phantom of the Opera.

Udnævnelse af netværker 2019

Prisen Årets netværker blev stiftet i 2011, hvor prisen gik til Louise Birkedal. De følgende år gik prisen til Kurt Bjørn, KL Specialservice, Daniel Fattoum, Brasserie D'vine, Peter Vagn-Jensen, Selchausdal Gods,

Arne Juul, Slagelse Boligselskab, John Hesselholt, CP Inspection, Finn Berggren her fra Gerlev Idrætshøjskole og senest Niels Wittendorf Ibsen fra Sparekassen Sjælland - Fyn.

'Prisen, der nu uddeles for niende gang, gives til en af de mange, der har arbejdet hårdt for netværk, sammenhold og udvikling, og dermed gjort netværket stærkere,' påpegede Grønkjær.

Motivering

Jens Grønkjær motiverede dette års valg således:

'Årets Netværker er meget aktiv i vores netværk.

Årets netværker er i det hele taget en meget aktiv person, der deltager ved morgenmøderne og den forretningsmæssige del, men så sandelig også tager med på fodboldtur, og hygger sig i det gode selskab.

Som eksempler på hvordan Årets netværker medvirker positivt i netværket - ud over at deltage ved møder og rejser - kan nævnes:

Den anden kvinde...

Altid frisk til at komme med forslag til foredragsholdere, og deltager som aktiv sparringspartner når SBI søger jobs til fodboldspillere, eller hvor der er muligheder for at kombinere fodbold med forretning på anden måde.

Ud af de otte hidtidige prismodtagere er der indtil nu kun én pige/kvinde iblandt.

Det er dejligt i dag at kunne fordoble dette antal. Årets Netværker er Christina Campanella, JKS,' fremsagde Jens Grønkjær på den hyggelige aften i Gerlev.