Klik og se annoncen

Af John Hansen

Mermaid Bowl - finalen i dansk American Football, vort svar på Super Bowl - stod på programmet på Slagelse stadions grønsvær på den yderst regnfulde lørdag.

Og det samlede - med Slagelses egne Wolfpack som lokalarrangører - masser af heppende tilskuere fra hele landet til tre-fire timers fed action og underholdning.

Også borgmester Stén Knuth og DIF-formand Niels Nygaard, der åbnede finaleseancen, var stærkt imponerede af det de så og hørte - atmosfæren var intens.

Der var megen ros til det flotte stadion. Dog mindre ros til vejret og de lange køer, der opstod ved boderne.

Et par actionglimt

Selvom det ikke var de mest lokale hold, der her dystede, så var der fyldt godt op på tilskuerpladserne.

Og Uge Nyt og VDonline bringer i dag et par sigende glimt fra den lille, store Bowl i Slagelse... Også sendt direkte på TV 3 Sport (genudsendes her tirsdag kl. 12).

Sluttelig sejrede rekordholder Copenhagen Towers 20-7 over naboerne fra Søllerød Gold Diggers. Syvende bowl til de unge fra Towers, der jublende løb ind på den lidt smadrede grønsvær lørdag aften efter sidste fløjt.

Også i 2018 har Slagelse fået værtsskabet for Danmarks svar på Super Bowl - og det er nok ønsketænkning, at Wolfpacks skulle blive det ene mandskab...

SBI-fodbold

SBI-fodbolden (Danmarksserien) var flyttet til Ledøje-Smørum i weekenden, og her sørgede Christian Clausen og - helt til sidst - indskiftede Cagri Erdem med vigtige målscoringer for, at Slagelse kunne vinde 2-1.

Da både Herlev og Holbæk satte points til, giver det et pænt lille forspring for de rød-blå, inden de på søndag kl. 15, hjemme på Slagelse stadion, tager imod Karlslunde.

Volleyball gevinst

VKV Volley er kommet igang, og de feminine i Vestsjælland har åbnet sejrsstimen i 1. division.

Senest blev det 3-1 ude over Brøndby - og man kan se VKV-holdet hjemme i Korsørhallen den 22. oktober.

Ligaherrerne sejrede fornemt i første match, oppe i Aalborg.

TSS i badmintonligaen

Og så til badmintonligaen - hvor vi har lidt mere til gode omkring TSS og storsponsor Harboe.

I de seneste kampe har Team Skælskør Slagelse, hjemme i Skælskørhallen, tabt 2-4 til Aarhus, og to dage senere vundet i Værløse.

Vi vender snart tilbage med mere om TSS.