Klik og se annoncen

- I påsken vil der i VestsjællandsCentret i Slagelse være kreativitet for børn og barnlige sjæle, når centertorvet bliver fyldt med legoklodser og den store æggetrilningskonkurrence finder sted, oplyser Jane Dahl, center marketing manager.

- Påskelørdag er der lagt op til konkurrence og maling af æg. Kl. 12.00 vil æggetrilningskonkurrencen gå i gang, hvor der er fede præmier til de tre æg, der triller længst. Vil man med, skal man blot medbringe et hårdkogt æg eller købe et til 5 kr. I timen op til æggetrilningen kan man dekorere sit æg.

Som noget helt nyt byder påsken i år også på en børnebillet. Den indeholder 10 sjove og lækre overraskelser, hvorpå man også har chancen for at vinde et påskeæg og gavekort til VestsjællandsCentret. Børnebilletten koster 60 kr. og kan købes i Kvicklys kiosk fra frem til lørdag den 20. april.

Man kan også gå på kaninjagt. Gæt hvor mange kaniner, der gemmer sig i centret og vind et påskeæg og et gavekort til centret. Hent konkurrencesedlen på torvet og kom dit gæt i postkassen.

Hos Karen i FriRUMLab er der 'påskepip' i det kreative værksted, hvor der laves påskepynt. Der vil også være et hygge-læse-fortælle område, et legeområde med påskeharens hus samt det kreative område, hvor der laves forskellige kreative aktiviteter.

Bemærk at der er helligdage og at centret derfor har lukket: torsdag den 18. april, fredag den 19. april, søndag den 21. april og mandag den 22. april.

På billedet et glimt fra sidste års påskehygge og æggetrilning i VestsjællandsCentret.

Arkivfoto