Klik og se annoncen

Af John Hansen

Slagelse stadion - Harboe Arena Slagelse - rummede søndag eftermiddag sæsonens sidste DS-hjemmekamp.

Det var mod hårdtkæmpende Fredensborg, og resultatet af denne 'lidt sommerkamp' for Ballings hold blev uafgjort 1-1. Afslutningerne var generelt for slappe, og alt for mange chancer blev brændt...

Frederik Christensen scorede dog et fint udlignende mål, da han klogt trillede bolden over i det flade, højre målhjørne i 1. halvlegs 27. minut.

I overtiden kiksede Jacob Pind et straffespark mod en gæstekeeper, der tydeligvis gik for tidligt... som vi så ofte ser det.

De små spillere nød det...

Meget andet tog dog også lidt koncentrationen fra de ca. 500 tilskuere denne ellers lidt søvnige søndag eftermiddag.

Eksempelvis åbnede man dagen med et sjovt lille stævne (små baner på selve stadion), hvor begejstrede og ivrige U-7 og U-8 spillere fik lov til at udfolde sig.

Og ih, hvor de nød det. De fik her en mægtig oplevelse.

I øvrigt var der også ganske mange mennesker, der mødtes i SBI's klubhus før kampen - også til en god buffet før kick-off. Det giver god samling omkring byen og klubben...

Martin Ahlgren kåret

En god oplevelse fik også det unge angribertalent Martin Ahlgren, der som 14-årig kom til SBI fra Gørlev.

Martin blev af sportschef Søren Andersen hyldet som Årets talent i Slagelse. Med som U-19 spiller til at rykke andetholdet op i Sjællandsserien. Og også inde at snuse til divisionsholdet...

Martin er særdeles målfarlig (32 kasser i sæsonen), han er flittig og ihærdig med træning og selvtræning. En man tror på i SB&I.

Og efter DS-kampen blev SBI's egen målmand Sebastian Sørensen hædret med titlen som Årets Spiller. Stort bifald til også ham.

Hvem møder Slagelse mon?

Som vi skrev forleden, så er der jo stor spænding om, hvem der overhovedet kan komme med i Slagelses senior-trup under Ulrik Balling efter sommerferien.

Ligesom der er spænding om, hvilken 2. divisionspulje, SBI havner i. Hvor mange jysk-fynske hold skal man mon møde? Fra sæsonstart ca. 5.-6. august...

I efteråret vil det jo i 2. division gælde om at komme med i 'den gode ende', som skal spille i forårsrunderne.

Se også Uge Nyt.