Klik og se annoncen

Af John Hansen

Traditionen tro kårer man hvert år her i juni Årets Netværker hos SBI og dets Erhvervsnetværk Vestsjælland, der jo ledes af Jens Grønkjær.

Prismodtager for i år blev Niels Wittendorf Ibsen fra Sparekassen Sjælland - Fyn.

Og det var en veloplagt forstander for Gerlev Idrætshøjskole, Finn Berggren, der fredag aften kunne byde deltagerne velkommen til Årets Netværker i det strålende vejr.

Et arrangement, Berggren havde klemt ind mellem VL Døgnet torsdag og højskolens elev-forældredag om lørdagen.

Rød tråd gennem 18 år

Det er en ægte tradition, at det efterhånden over 18 år gamle erhvervsnetværk under SBI afholder Årets Netværker på Gerlev Idrætshøjskole.

I forbindelse med velkomsten kunne Erhvervsnetværkets frontfigur gennem alle årene, Jens Grønkjær, sammen med deltagerne hylde fodboldholdet og folkene omkring med oprykningen til 2. division.

Fra 'den sportslige sektor' i SBI Slagelse kunne man denne gang se Andreas Marcher, Torben Topper, sportschef Søren Andersen og cheftræner Ulrik Balling, der alle strålede om kap med solen.

Bee Gees på pletten

Efter at have nydt den gode mad fra idrætshøjskolens fremragende køkken, ledsaget af drikkevarer fra Harboes Bryggeri, kunne Årets Netværker udnævnes.

Senere på aftenen overraskede SBI formand Michael Birkedal med et musikalsk indslag, i form af Tage, Kaj og Ivan, der forklædt som Wanna Bee Gees gav et veloplagt Bee Gees potpouri med god lyd og højt humør, der smittede af på hele forsamlingen.

Tilbageblik på årets gang

Siden sidste års arrangement på Gerlev IH, hvor Finn Berggren blev Årets Netværker, har Erhvervsnetværket holdt 6 netværksmøder. Dette var det syvende.

Jens Grønkjær berettede: 'Desværre måtte vi aflyse en netværksrejse til Paris, hvor vi skulle have set Paris Saint Germain mod Monaco, på grund af for få tilmeldinger.

Ærgerligt, for det blev en målrig topkamp. Vi udbyder en ny rejse her til efteråret, og så håber vi på bedre tilslutning.

Mange temaer

Ud over indlæg fra medlemmerne har vi den 23. august 2017 hørt et indlæg af Morten Resen, den 1. november 2017 hørt Christian Peytz om nye medier, den 8. december 2017 holdt den traditionelle julekomsammen hos Anett i Klubhuset.

Den 21. februar 2018 fortalte Advodan om Persondataforordningen, og WEBTO præsenterede vores nye hjemmeside ENVS.dk.

BBB på Harboe Bryggeriet

Den 22. marts 2018 om aftenen var der så et stort velbesøgt møde hos Harboes Bryggeri, hvor planerne for fremtiden blev præsenteret, under temaet BUSINESS, BOLD, BRANDING OG BEER i Harboes nye Visitor Center.

Her var der præsentation af SBIs vækstplan, mulighederne i netværket, og indlæg fra Slagelse Kommunes borgmester John Dyrby Paulsen og kommunikationsdirektør Lars Møller, Havas.

Den 16. maj 2018 mødte vi direktør Jens Müller fra Visit Vestsjælland, der fortalte om turismearbejdet.

Udnævnelsen 2018...

Prisen årets netværker blev stiftet i 2011, hvor den gik til Louise Birkedal.

De følgende år gik prisen til Kurt Bjørn, KL Specialservice, Daniel Fattoum, Brasserie D'vine, Peter Vagn-Jensen, Selchausdal Gods, Arne Juul, Slagelse Boligselskab, John Hesselholt, Mijo Invest, og senest Finn Berggren fra Gerlev Idrætshøjskole.

Prisen, der gives til en af de mange, der har arbejdet hårdt for netværk, sammenhold og udvikling, og dermed gjort vores netværk stærkere, uddeles således her for ottende gang...

Og Årets Netværker er Niels Wittendorf Ibsen fra Sparekassen Sjælland - Fyn,' fremsagde Jens Grønkjær, der sammen med SBI-formand Michael Birkedal, overrakte diplom og pris.

Niels er som mange andre en stærk støtte for Slagelseklubben med både 2. division og udviklende ungdomsafdeling.

Og han har tidligere også selv spillet bold i SBI - samt tidligere også hos B 73, ligesom han såmænd påbegyndte karrieren i Etterbjerg.