Klik og se annoncen

Malerfirmaet Nielsen & Strate v. Henrik Nielsen og Rico Strate fra Korsør blev nylig hædret med Ztrong-prisen, Årets Ztrong. Det skete ved den årlige prisoverrækkelse, den femte i rækken, som denne gang blev afholdt i virksomheden på Valbygårdsvej 17 i Slagelse.

Maibritt Isberg Andersen, indehaver af Ztrong, fortæller her hvorfor Nielsen & Strate er vindere:

- Henrik Nielsen og Rico Strate har udvist et særligt talent for lederskabet. De har fokus på deres ledelsesmæssige kompetencer og forcer. Opgaverne i virksomheden er fordelt derefter hvilket er med til at styrke deres medarbejdere og virksomhedens fremdrift. De er målrettede og strategiske med deres fremtidsvisioner, hvilket gør at de opnår de bedste resultater som kan spores på deres flotte økonomiske vækst.

Nielsen & Strate agerer professionelt og er kvalitetsorienterede i deres møde med opgaver og kunder. Det være sig med den mindre eller større kunde private/offentlige.

De har udviklet et koncept der gør, at fra kunden bestiller en ordre til arbejdet er udført, er der en høj faglig stolthed, som lyser igennem det færdige resultat. Deres medarbejdere er nøje udvalgt og læner sig 100% op af at yde et meget unikt stykke smukt håndværk. De går ikke på kompromis med kvaliteten, og det er uanset hvem man møder fra Nielsen & Strate. På den måde lyser virksomhedens stærke historiske værdier tydeligt igennem, og er synlige for alle.

Henrik og Rico inddrager deres medarbejdere i beslutningsprocesser og inddrager dem i hvad der sker i virksomheden på alle niveauer. De holder faste møder, holder sociale arrangementer sammen og mødes under mere uformelle former, hvilket i den grad styrker fællesskabet.

Faglighed og troværdighed

Årets prismodtagere oplyser at de i virksomheden lægger stor vægt på faglighed og troværdighed:

- Hvad vi siger er hvad vi gør! pointeres det.

- At vælge den rigtige håndværker er en tillidssag. Derfor skal det hos Malerfirma Nielsen & Strate ApS ikke 'bare være godt nok'.... Det skal være godt!

Faglighed - vi ansætte kun faglærte svende som kan deres fag og planlægge deres arbejdsdag.

Troværdighed - hvad vi siger er hvad vi gør, vi griber ikke til den lette løsning, men den bedste.

Vores historie går tilbage til 1939, og den erfaring kommer vores kunder til gode.

Vi ved, at der er forskellige hensyn at tage, alt efter om opgaven skal løses for en privatkunde eller for en erhvervskunde. Derfor arbejder vi med en høj grad af fleksibilitet, og finder altid individuelle løsninger.

Vores målsætning for de kommende år: at udføre vedligeholdelsesarbejde for private og erhvervskunder som ønsker at indgå et samarbejde med et malerfirma som arbejder professionelt og målrettet.

Årets Ztrong

Årets Ztrong uddeles i forbindelse med Ztrongs fødselsdag den 1. april, efter følgende kriterier:

- der udvises et særligt talent for lederskab - der ageres professionelt, kvalitetsorienteret, værdiskabende og meningsdannende - da det læner sig op af Ztrongs værdier

- der gøres noget ganske særligt for fællesskabet

Vinderen af prisen udvælges enerådigt af Maibritt Isberg Andersen.