Klik og se annoncen

For syvende gang er Anne-Grethe Kornmaaler Eriksen og ægtefællen Kim klar med lækkert sildebord, popcorn til børnene og gratis rusttjek af bilen, når Slagelse PAVA Center holder åbent hus i weekenden den 7. og 8. marts fra klokken 10-15.

- Det plejer at være så hyggeligt. Vi har flere af vores faste kunder, der har spurgt, om det ikke snart er tid igen. De sidste par år har der været omkring 300 gæster på sådan en weekend, og det håber vi da på igen i år. Alle er velkomne, og hvis det bare er for at smage de ti forskellige slags sild, så er det også helt ok, siger Anne-Grethe Kornmaaler Eriksen, der er ejer af Slagelse PAVA Center.

Begge dage vil det også være muligt at spare 1.000 kroner på en rustbehandling af bilen, hvis man booker tiden i forbindelse med arrangementet.

Derudover vil der være en konkurrence, hvor en heldig vinder kan gå hjem med en gratis rustbeskyttelse til en værdi af 5.000 kroner.

- Vi tilbyder gratis rusttjek begge dage og giver gode rabatter på behandlinger. Og med det fugtige vejr, vi har i Danmark efterhånden, så er det vigtigt at få beskyttet bilen. Hvis man gerne vil se, hvilken forskel rustbeskyttelse gør, så hejser vi en bil op, hvor kun halvdelen af undervognen er behandlet, så kan man selv se det, siger Anne-Grethe Kornmaaler Eriksen.

Anne-Grethe og Kim regner også med, at nogle af de omkringliggende virksomheder vil være med, så der bliver masser at opleve både lørdag og søndag.