Klik og se annoncen

Omkring 55.000 lagde i weekenden vejen omkring årets Sørby Marked - løst anslået. Det vurderer René Sørensen,formand for SIF-Venner.

Det vildeste var Lars Lilholt Band lørdag aften. - Vi har ikke betalt indgang, men bl.a. scenefolkene skød nogle billeder og vurderer at der var i nærheden af 6000 mennesker på pladsen.

Sol og bagende varme prægede i den grad festlighederne. - Der blev drukket sindssygt meget vand, konstaterer René Sørensen.

Markedsfolkene havde på forhånd sikret sig med fem ekstra paller med vand, men måtte søndag morgen afsted after yderligere to paller, så der var vand til alle.

- Vi havde frygtet at varmen ville lægge en dæmper på besøgstallet, og søndag døde festen også forholdsvis tidligt ud. Men lørdag kom folk tidligt. der var en lille pause da det var allervarmest midt på dagen, men så skal jeg ellers lige love for at der kom mennesker om aftenen.

Traditionen tro forløb markedsdagene fredeligt, dog med lidt uro i det unge festområde fredag aften.

- Der var lidt panik og politiet var herude, men ikke noget der standsede festen.

Som nævnt anslås besøgstallet til at lige omkring de 55.000 mennesker, og markedsformanden er godt tilfreds.

- Det er absolut godkendt! Økonomien kender vi slet ikke endnu, men erfaringsmæssigt bliver der også i år penge at dele ud af.

I alt 650 frivillige var i sving hen over den travle weekend i Sørby.

På billederne glimt fra markedspladsen og fra Lars Lilholts koncert lørdag.

Foto: Evan