Klik og se annoncen

Sidste kapitel i historien om Mr. Grey, er netop startet i de danske biografer. I den anledning afholdt Panorama Slagelse atter gallapremiere dagen før den egentlige premiere på filmen 'Fifty Shades Fri'. Godt 500, primært kvinder, var mødt op i biografen, for at være blandt de aller første til at se filmen.

- Stemningen var helt i top blandt gæsterne, fortæller biografdirektør Morten Stefansen Billedet nederst th).

- Personalet, og jeg selv, glæder os altid til at afholde sådanne events. Det giver lidt ekstra pres, men det er dejligt at kunne få lov til at forkæle gæsterne lidt ud over det sædvanlige ved sådanne arrangmenter.

Ud over filmen blev der dækket op med rød løber og flotte dekorationer fra Tommelise Blomster på Jernbanegade. Inden gæsterne blev lukket ind i salene, stod Cafe ZigZag klar med udskænkning af et glas bobler. - Det er den måde vi altid byder velkommen på, ved den slags arrangementer, oplyser Morten Stefansen.

Allerede udenfor stod Slagelse Limousineservice klar, med fremvisning af en af firmaets lækre biler. Her var der blandt andet mulighed for at vinde den ultimative biografoplevelse med afhentning i limousine, middag på Ferdinands Bøfhus og selvfølgelig en biograftur i Panorama.

- Alt i alt en fantastisk aften, lyder det fra biografdirektøren. Foto: Evan